Categories: Actualitate

Un traficant de droguri și-a prelungit șederea în pușcărie

Tânărul de 28 de ani a fost prins pe un drum public din Lupeni circulând cu un ATV neînmatriculat. Avea o can­titate însemnată de stupefiante asupra lui și era drogat.
S-a ales cu două dosare penale, iar pentru droguri a primit trei ani și ju­mătate de închisoare, pedeapsă pe care o execută în prezent în Penitencia­rul Deva. Totodată, polițiștii din Vulcan
l-au cercetat penal pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat și con­ducere sub influența substanțelor psi­hoactive. Tânărul se afla sub influenţa substanţelor psihoactive AMP (amfe­tamină), MET (metamfetamină), THC (marij­uana) şi MDMA (methylendio­xymethamphetamine), au stabilit spe­cialiștii în medicină legală. Suspectul a fost condamnat de Judecătoria Petroșani la pedeapsa de 10 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de con­ducerea unui vehicul sub influența substanțelor şi la pedeapsa de 8 luni închisoare pentru săvârşirea infrac­ţiunii de punere în circulație și con­ducere a unui vehicul neînmatriculat. Cum deja a fost con­dam­nat pentru dro­guri la pedeapsa rezultantă de 3 ani şi 6 luni închisoare de magistrații Tribu­nalului Hunedoara, tânărul s-a ales cu o pedeapsă majorată de 4 ani închisoare cu executare, dacă soluția Judecătoriei Petroșani va ră­mâne neschimbată. (M. Gânju).

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

o zi ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

o zi ago