Categories: ActualitateFlash

Un taximetrist din Hunedoara a fost atacat şi tâlhărit de doi clienţi

Mircea Crivăţ

Imediat după miezul nopţii de miercuri spre joi, Poliţia din Hunedoara a fost sesizată de către un bărbat în vârstă de 46 de ani, din localitate, taximetrist, despre faptul că, în timp ce transporta doi clienţi spre cartierul Răcăştia din municipiu, în momentul în care a ajuns pe strada Furnalelor, a fost ameninţat de către aceştia cu un cuţit, tâlhărit şi lăsat fără maşină.

I-au pus cuţitul la gât
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că taximetristul i-a luat pe cei doi clienţi din staţia aflată în zona Union, îndreptându-se cu ei spre cartierul Răcăştie. Când au ajuns pe strada Furnalelor, aceştia i-au solicitat să oprească autoturismul pentru a-şi satisface nevoile fiziologice, coborând amândoi din maşină. Când s-au întors, unul dintre ei a urcat lângă şofer şi l-a prins după gât, spunându-i să le dea cheia maşinii şi banii, timp în care celălalt client a deschis portiera şoferului, l-a prins pe taximetrist după gât, şi l-a înţepat uşor cu ceva metalic în zona cefei, spunându-i şi el să le dea banii şi maşina. Apoi, taximetristul a fost tras afară din maşină, a fost buzunărit de cei doi, care i-au luat portmoneul cu actele personale şi banii, i-au smuls staţia de emisie recepţie, după care au plecat cu taximetrul. Dar, cum cel de la volan era în stare de ebrietate, după vreo 30 de metri, a intrat cu maşina într-un stâlp de iluminat public. Au ieşit din taximetru şi au luat-o la fugă, părăsind locul faptei.

Prinşi rapid de poliţişti
Numai că, tâlharii nu s-au bucurat prea mult timp de libertate. Poliţiştii l-au identificat în mai puţin de jumătate de oră de la primirea sesizării pe unul dintre autori, Virgil C., de 36 ani, din Hunedoara, el fiind reţinut 24 de ore, pentru comiterea tâlhăriei. Ieri, poliţiştii hunedoreni l-au prins şi pe al doilea tâlhar, Alin Ş., de 24 ani, din Hunedoara. Ieri, cei doi tâlhari, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

12 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

12 ore ago