Actualitate

Un tânăr de 19 ani a spart mai multe apartamente în Hunedoara

Maximilian Gânju

Un hunedorean aflat la muncă în Anglia a rămas fără bunuri de circa 5.000 de lire sterline, după ce locuinţa i-a fost spartă de un tânăr de 19 ani, din Vulcan. Hoţul a fost identificat de poliţişti şi arestat preventiv.

În urma anchetei desfăşurate de poliţişti s-a stabilit că individul suspectat de furt a mai comis şi alte spargeri, una dintre ele chiar la un centru de plasament. Oamenii legii au fost sesizaţi din Anglia, de către un bărbat din municipiul Hunedoara, că locuinţa sa a fost ţinta hoţilor şi că i-au fost ”sustrase mai multe bunuri (un laptop, trei telefoane mobile, mai multe perechi de pantofi şi un ceas elveţian, provocându-i-se un prejudiciu de aproximativ 5.000 de lire sterline)”, a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Suspectul se numeşte Răzvan Marian Păun, un tânăr de 19 ani, din Vulcan, iar poliţiştii au mai stabilit că, în cursul lunii octombrie, prin forţarea uşii din termopan de la balconul unui apartament tot din Hunedoara, a pătruns în interior şi a furat un televizor (plasmă), în valoare de 3.000 de lei. O altă spargere a avut loc la un centru de plasament, situat din municipiul Hunedoara. Hoţul a pătruns în incinta centrului prin forţarea unui geam de la subsolul imobilului, iar din interior a sustras 300 de lei şi un pix în valoare de 250 de lei. O altă spargere dată de individ a avut loc la un garaj din localitate, de unde a furat un autoturism parcat în apropierea garajului. Individul a ajuns cu maşina până în Vulcan, unde a abandonat-o.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

o zi ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

o zi ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

o zi ago