Categories: Eveniment

Un tânăr de 19 ani a alergat şi a prins un tâlhar, care tocmai jefuise o femeie. Minor, minor, dar tâlhar agresiv

Oana Mihnea

Sâmbătă, în jurul orei 10, o femeie de 33 de ani din municipiul Deva a fost lovită şi tâlhărită de telefonul mobil. Tâlharul este un tânăr de 14 ani, din judeţul Mureş, care locuieşte fără forme legale în Deva.

Femeia mergea pe Aleea Narciselor din municipiu, vorbind la telefon, când s-a pomenit lovită peste faţă de un necunoscut, care i-a smuls apoi telefonul mobil din mână şi a luat-o la fugă, încercând să dispară printre blocuri. Însă, prin strigătele sale, femeia a atras atenţia unui tânăr de 19 ani, care se afla în zonă şi care a reacţionat imediat, pornind în urmărirea hoţului, pe care, în final, a reuşit să-l prindă şi să-l imobilizeze.
Poliţiştii care au ajuns la faţa locului l-au dus pe făptaş la sediul Poliţiei municipiului Deva. Acesta este un tânăr de 14 ani din comuna Mica, judeţul Mureş, şi locuieşte în Deva fără forme legale. Asupra lui a fost găsit telefonul mobil al victimei, care a fost înapoiat părţii vătămate. Minorul a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de tâlhărie. Ieri, Parchetul l-a prezentat Judecătoriei Deva cu propunere de arestare preventivă, dar instanţa deveană a decis ca hoţul minor să fie cercetat în libertate sub măsura controlului judiciar.

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

6 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

6 ore ago