Un recidivist din Deva a fost trimis în judecată pentru tâlhărie, după ce-şi alegea victimele din rândul persoanelor ce nu se puteau apăra. Alături de un complice a bătut un devean şi i-a furat peste 700 de lei.

5 septembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

 

         Din cauza unui şofer care a sfidat orice regulă, o tânără a ajuns la Spitalul de Urgenţă din Petroşani, după ce a fost rănită în urma unui accident rutier.
Accidentul a avut loc pe DN 66, în zona Crivadia, iar vinovat de producerea lui este un şofer de 47 de ani, din Bârlad. Bărbatul conducea un autoturism pe drumul forestier Crivadia-Tecuri şi a ieşit în şoseaua naţională fără a da prioritate unui alt autoturism care circula regulamentar şi se îndrepta spre Haţeg. La volanul acestuia era un timişorean de 35 de ani, iar alături de el o tânără de 21 de ani. Fata a fost rănită în urma impactului şi a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă viaţa nu-i este în pericol. Potrivit IPJ Hunedoara, cei doi şoferi au fost testaţi pentru a se stabili dacă au consumat alcool. Totodată, şoferul vinovat de producerea accidentului este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.(Maximilian Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Judecat pentru că a bătut şi jefuit un devean de 74 de ani

Un recidivist din Deva a fost trimis în judecată pentru tâlhărie, după ce-şi alegea victimele din rândul persoanelor ce nu...

Poluatori amendaţi de poliţiştii locali din Deva

Zeci de sancţiuni au fost acordate doar luna trecută pentru diferite abateri de agenţii Serviciului Disciplina în Construcţii, Protecţia Mediului...

Anunţ finanţe, 06.09.2019

 

Închide