Politica si administratie

„Un Lord a venit la primărie”. Lucian Rus: Am candidat pentru Deva și pentru deveni. Ei sunt câștigătorii acestor alegeri

Lucian Rus este revelația acestor alegeri locale din județul nostru. Puțini au crezut în proiectul lui. Puțini au crezut că va câștiga. Iar cine a pariat pe el a câști­gat. De fapt, marii învingători sunt Deva și de­venii. Mi-a plăcut ce a scris pe Facebook fiul regretatului Bebe Alic, Bogdan Alic: „Un Lord a venit la primărie”. Foarte adevărat.

„Pe harta dezvoltării”

„Dragi locuitori ai municipiului Deva,
Vă mulțumesc pentru încre­derea acordată pe 9 iunie. Ați fost extraordinari! Vă invit să-mi fiți parteneri în proiectul de reconstrucție și dezvoltare pe care l-am pregătit pentru Deva. Împreună, avem de par­curs un drum cu multe provocări, pentru a asi­gura viitorul acestui oraș minunat, pentru a asi­gura o viață mai bună părinților și copiilor noștri.
Fiecare locuitor al Devei trebuie să se simtă mândru că lasă ceva în urma sa, alături de noi, cei care vom prelua administrația orașului. De aceea, indiferent, dacă mi-ați acordat sau nu votul, aveți un rol important în ceea ce se va întâmpla în Deva în anii următori.
Timpul este necruțător și nu putem rămâne pe loc, trebuie să ajutăm orașul să crească, să se dezvolte sustenabil, să devină acel oraș smart, curat și prietenos cu mediul, pol turistic, pe care ni-l dorim cu toții.
Eu și echipa mea avem o mare respon­sabilitate față de Deva și multe lucruri de făcut pentru dumneavoastră, oamenii ora­șului. Îndreptăm, pe rând, micile neajunsuri care ne influențează viața cotidiană și continuăm cu proiectele de anvergură menite să repună Deva pe harta dezvoltării.
Deva merită să strălucească alături de mai marile orașe reședință de județ din veci­nătatea noastră. Împreună ajutăm orașul să-și recapete gloria de altădată și să ofere acel licăr de speranță de care cu toții avem nevoie.
Îi felicit pe toți contracandidații mei pentru efortul depus și le transmit că, nu peste mult timp, Deva va fi și mândria lor. Așa cum am mai spus, eu am candidat pentru Deva și nu împotriva cuiva. Am candidat pentru că Deva și devenii merită să fie pe primul loc. Și pentru că Deva este Acasă!”, a transmis primarul ales al Devei, Lucian Rus. (S.P.)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

EURO a murit, trăiască Mondialul! Cum va arăta România în următoarea campanie de calificare

România a făcut o figură cu mult peste așteptări la Euro 2024, câști­gând grupa și…

13 ore ago

Ne pregătim de război? Un deputat aduce acuzații grave

Deputatul Dumitru Coarnă i-a adresat ministrului Angel Tîlvăr o interpelare, solicitându-i să spună dacă informațiile…

13 ore ago

Viorel Sălan:“România este guvernată și este guvernată bine”

Suntem la jumătatea anului electoral. Alegerile locale și europarlamentare au fost un prim test în…

13 ore ago

Cea de-a cincea ediţie a Festivalului Plăcintelor Pădureneşti se anunţă mai delicioasă ca oricând

Magdalena Șerban Festivalul Plăcintelor Pădurenești e o sărbătoare a tradiției și a gusturilor autentice din…

13 ore ago

Hoţii i-au furat toţi nucii din livadă

Autorii n-au putut fi identificați și prinși, așa că dosarul a fost închis, iar omul…

13 ore ago

Doi tineri au murit pe loc! Cel care a provocat tragedie a fost trimis în judecată

Doi tineri aflați pe o motocicletă și-au pierdut viața după ce șoferul unui buldoexcavator nu…

13 ore ago