Un hoţ şi-a zis că a dat norocul peste el

A pus mâna pe aproape 30.000 de lei, bani lăsaţi de proprietar într-o maşină parcată lăsată deschisă. Nu este singurul furt comis de tânărul prins de poliţiştii din Deva.
Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Deva l-au identificat pe suspectul de 23 de ani, din Deva, şi-l cercetează pentru comi­terea mai multor infracţiuni de furt calificat. „În urma probatoriului administrat, poliţiştii au stabilit că cel în cauză, în cursul nopţii de 16/17.05.2021, a pătruns, prin escaladarea geamului rabatat de la parter, în incinta unui imobil situat în municipiul Deva, de unde a sus­tras parfumuri pentru damă, o boxă audio, un televizor şi două bluze de trening.
De asemenea, la data de 28.05.2021, a sustras 900 de lei şi bonuri valorice în va­loare de 300 de lei dintr-un portofel aflat într-un autoturism (al cărui geam de la portiera dreapta-faţă a fost lăsat deschis de către pro­prietar) parcat în zona unui complex de agre­ment din Deva, iar în data de 01.06.2021, în intervalul orar 18:00-19:00 a sustras 28.500 de lei şi 350 de euro dintr-o geantă lăsată pe scaunul unui autoturism parcat pe raza municipiului Deva (cu portierele nea­si­gu­rate)”, precizează IPJ Hunedoara. (M.Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Trei autoturisme avariate de un biciclist băut

Ciclistul de 45 de ani, din Orăştie, este bun de plată şi va fi şi cercetat penal. „Poliţiştii care s-au

Accident mortal pe DN66, la ieşire din comuna Pui

Un bărbat de 59 de ani, din Petrila, fost şef al Minei Lonea, a murit în urma accidentului produs ieri,

Se deschide Aqualand!

Magdalena Şerban După ce pandemia l-a ţinut departe de co­mu­nitate, fiind scos din circuitul public în baza reglementărilor în vigoare,

Închide