Categories: Actualitate

Un hoț de telefoane s-a ales cu o pedeapsă mai mare după apel

Recidivistul în vârstă de 32 de ani, din Deva, a fost condamnat de magistrații din reședința județului pentru că a spart un magazin de telefoane mobile.
N-a fost mulțumit cu pedeapsa primită și a făcut apel, la fel cum au făcut și procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva. Completul de apel i-a majorat pedeapsa iar sentința este definitivă. Potrivit anchetatorilor, Alexandru Pușcaș a acționat pe timp de noapte și a spart cu o cărămidă vitrina unui magazin de telefoane mobile din Deva. ”Având pe cap o glugă pentru a nu fi recunoscut, inculpatul a pătruns în interiorul magazinului prin orificiul creat prin spargerea geamului și de pe rafturile de expunere a produselor a sustras mai multe telefoane mobile și tablete împreună cu cablurile la care erau conectate sistemele antifurt, pe care le-a pus în rucsacul de culoare negru avut asupra sa. Apoi, a părăsit magazinul prin același orificiu din geam.Ulterior, inculpatul a vândut martorului M.C. o tabletă marca Allview și o tabletă marca Njoy cu suma de 300 de lei. (…) De asemenea, inculpatul a mai încercat să-i vândă și martorului L.A. o parte din bunurile sustrase”, au reținut judecătorii. Recidivistul a fost surprins și de camerele de supraveghere video ale magazinului, astfel că n-a existat dubiu că este vinovat. De altfel, a recunoscut totul în fața instanței de judecată și a fost condamnat pentru furt calificat la o pedeapsă cu executare. Pentru că avea și alte condamnări tot pentru furt, judecătorii i-au contopit pedepsele și a rezultat o sentință de 4 anide închisoare. În urma apelului, Curtea de Apel Alba Iulia a majorat pedeapsa totală la 4 ani și jumătate de închisoare cu executare. (M.Gânju)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban   Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare…

10 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

A scăpat de la ăia să­raci cu duhul și s-a gândit că i-ar sta bine…

20 de ore ago

Bulina albă

Adrian Ahrițculesei, alpinist din Petroșani Pentru că a reușit să atingă cel mai înalt vârf…

20 de ore ago

Bulina neagră

Adrian B., din localitatea Uricani Pentru că a fost trimis în judecată pentru violarea unui…

20 de ore ago

S-a sinucis după o doză din drogul „Zombie”

Un tânăr din municipiul Lupeni s-a înecat în Râul Jiul de Vest, după ce ar…

20 de ore ago