Un bărbat a dat cu nepotul său de pământ, a ajuns vedetă pe internet, dar şi în arestul poliţiei

Ieri, după amiază, Poliţia Municipiului Hu­ne­doara a fost sesizată pe numărul unic de urgenţă 112, că un copil a fost trântit la pă­mânt de un părinte în zona unui parc, situat pe raza municipiului.
Imediat la faţa locului s-a deplasat o echipă de ordine publică care a stabilit că în jurul orei 15:35, în timp ce se aflau lângă un lea­găn, doi minori s-au certat, iar la scurt timp tatăl unuia dintre ei l-a luat pe celălalt minor, l-a ridicat în aer, după care l-a trântit la pă­mânt.
Minorul a fost preluat de un echipaj al am­bulanţei şi transportat la spitalul municipal Deva, pentru îngrijiri medicale.
În urma cercetărilor, a fost identificat autorul faptei, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Hunedoara, care a declarat că în mo­mentul în care a auzit că fiul său s-a certat cu un alt copil, în spatele blocului, s-a adus la aces­ta şi într-un moment de furie l-a trântit la pământ, după care a plecat.
Fiul tânărului de 29 de ani, un minor de
7 ani, care a fost şi el lovit de către tatăl său, a fost solicitat la sediul Poliţiei Municipiului Hu­nedoara pentru a fi audiat ca victimă a vio­lenţei in familie, în prezenţa repre­zen­tanţilor DGASPC.
Celălalt minor, cel trântit la pământ, are
13 ani şi a rămas internat, pentru investigaţii mai amănunţite, dar se pare ca starea lui este bună. Acesta se afla în parc neînsoţit. De asemenea, din cercetări rezultă că el este nepot al tânărului agresor, fiind fiul su­rorii soţiei sale.
Potrivit celor transmise de IPJ Hunedoara, autorul nu figurează cu antecedente penale şi a fost reţinut pentru 24 de ore. În cauză
s-a întocmit dosar penal pentru comiterea in­fracţiunii de loviri sau alte violenţe şi violenţă în familie, dar şi pentru comiterea infracţiunii de tulburare a liniştii şi ordinii publice, fapta fiind comisă în loc public. (M. Crivăţ)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.