Ultimii „mohicani” din PSD, în atenţia PDL

Nicolle Ebner

Pe lângă alte subiecte de ordin intern, la ultimul Birou Judeţean PDL Hunedoara s-a pus în discuţie şi schimbarea ultimilor trei directori social-democraţi, care au supravieţuit în funcţie şi după ieşirea PSD de la guvernare.

Câţi mai rămân în funcţii?

Discuţiile s-au purtat pe seama şefilor de la Termocentrala Mintia, Compania Naţională Minvest Deva şi Agenţia Judeţeană pentru Protecţia Mediului. În luna octombrie 2009, când au fost schimbaţi şefii şi adjuncţii PSD aflaţi la conducerea direcţiilor descentralizate din judeţ, la cele trei unităţi amintite au rămas, din diferite motive, directorii numiţi de PSD. De fapt, principalul motiv era că toţi trei erau foarte buni profesionişti şi aveau experienţă în domeniile respective şi în conducerea unităţilor economice.
Numai că, între timp, la presiunile unor membri importanţi din cadrul organizaţiei judeţene a PDL, care n-au mai apucat la caşcaval după împărţirea posturilor de şefi la instituţiile deconcentrate şi companiile statului din judeţ, conducerea judeţeană a democrat-liberalilor s-a văzut obligată să solicite cele trei posturi de directori, ocupate acum de membri PSD, pentru oameni din PDL. Aşa se face că, într-un final, consilierul judeţean Cristian Vladu (fost prefect de Hunedoara) a fost instalat la Termocentrala Mintia ca director general adjunct, cu atribuţii de director general. Asta, pentru că directorul general în funcţie se află în concediu medical şi, conform legii, nu poate fi schimbat.
Cât despre Minvest, la bursa zvonurilor se vehiculează că postul de director va fi ocupat de un membru al organizaţiei municipale PDL Hunedoara. „Am discutat în Biroul Judeţean schimbarea celor trei directori, dar nu se poate lua nici o decizie finală, până când nu identificăm modalitatea legală prin care se poate face acest lucru”, a declarat Viorel Arion, preşedintele organizaţiei municipale Hunedoara a PDL, care nu a confirmat informaţia potrivit căreia, viitorul director al Companiei Naţionale Minvest Deva va fi un democrat-liberal din municipiul Hunedoara.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Principiul dupa care se calauzeste d-nul Arion in stabilirea persoanelor care sa ocupe anumite functii in institutiile judetene este urmatorul : nu conteaza daca are studii sau nu , nu conteaza daca a avut vreo legatura cu domeniul profesional respectiv , nu conteaza profesionalismul si experienta . Conteaza daca ii este loial ( a se citi pupincurist ) , daca a cotizat financiar si daca a facut fata probei de lingere si lipire afise in campanie ( daca a mai avut saliva dupa atita pupat in F..D ). Pe baza acestui principiu au avut ocazia oamenii sa vada ce NULITATI au fost promovate in unele posturi , oameni la care in afara de data de nastere nu poti citi nimic intr-un CV .Acest gen de oameni si-a atras d-nul Arion in jurul sau , indepartind bineinteles oamenii inteligenti si buni profesionisti care ar putea sa-i faca concurenta .Asa ca sa nu va mirati daca o sa vedeti ce ,, persoane importante si buni profesionisti " vor aparea in continuare .....

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

9 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

9 ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

9 ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

10 ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

10 ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

10 ore ago