Ulpia Shopping Center, prădat de hoţi

22 februarie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment, Flash

Sorina Popa

Complexul Comercial Ulpia Shopping Center, din centrul municipiului Deva, a fost prădat în noaptea de sâmbătă spre duminică, hoţii rămânând peste noapte în incinta magazinului.

Au furat bijuterii
Ieri dimineaţă, când s-a deschis complexul comercial, lucrătorii de acolo au avut parte de o surpriză neplăcută. Peste noapte, hoţii dăduseră năvală în complex. Una dintre uşile de acces dinspre scările laterale au fost sparte, iar pe jos era o dâră de sânge. Vânzătorii nu au mai stat pe gânduri şi au sunat la Poliţie.
Potrivit anchetatorilor, se pare că hoţii au înnoptat în magazin, ascunzându-se în dulapurile depozitate pe scările de acces, una dintre firmele care funcţionează în acel loc renovându-şi spaţiul. În aceste condiţii, după ce sâmbătă seara complexul comercial Ulpia Shopping Center a fost închis, hoţii au rămas pe casa scărilor care dau spre Ulpiţa. Au ieşit din dulap, apoi au spart geamul uşii, intrând în spaţiul de la etajul întâi, de unde au început să fure. Nu au pierdut vremea, concentrându-se pe bijuteriile de la standul firmei Milano Gold. Potrivit poliţiştilor, patronul firmei a declarat că unele bijuterii se aflau în sertare, iar altele într-un seif. Spărgătorii au furat doar obiecte care se aflau în sertare, neatingându-se de cele din seif. Mai mult ca sigur, unul dintre hoţi (n.r. – anchetatorii nu cunosc deocamdată dacă sunt unul sau mai mulţi), când a spart geamul uşii, s-a zgâriat, de unde şi dâra de sânge lăsată pe pardoseală. Cu bijuteriile la ei, hoţii au reuşit să părăsească magazinul pe scara de incendiu.

Paznicii nu au auzit nimic
Deşi Ulpia Shopping Center este păzit, agenţii de pază nu au auzit nimic în noaptea de sâmbătă spre duminică. Ca atare, misiunea oamenilor legii este îngreunată. Poliţiştii deveni au audiat, ieri, zeci de persoane, vânzători, patroni, care pot să le furnizeze informaţii legate de autorii spargerii. Deocamdată, reprezentanţii fiecărei firme care funcţionează acolo îşi fac inventarul, ca să se poată afla ce s-a mai furat, în afară de bijuteriile de la Milano Gold. Patronul bijuteriei a fost audiat şi el aseară. Până în prezent, nu se ştie care este valoarea obiectelor sustrase. Anchetatorii speră să fie ajutaţi în prinderea spărgătorilor şi de imaginile înregistrate de camerele de supraveghere din incinta magazinului.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
România, condamnată pentru „Moartea studentului Lazăr”, din Dobra

În data de 16 februarie 2010, statul român a fost condamnat de Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) de la...

Ambasadorii protejãrii mediului

O delegaţie străină, formată din 16 cadre didactice şi 11 elevi din Polonia, Ungaria, Austria şi Turcia, a sosit la...

PSD, încotro? (II)

Scriam în comentariile precedente, referitoare la congresul PSD şi la luptele intestine din acest partid pentru putere, că este foarte...

Închide