UEFA a decis: Islanda – România nu se mai joacă în 4 iunie

2 aprilie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

La două săptămâni de la prima şedinţă extraordinară pe Internet, UEFA a organizat a doua videoconferinţă cu reprezentanţii celor 55 de federaţii naţionale, în care a discutat viitorul fotbalului continental.

După ce pe 17 martie forul de la Nyon a amânat Euro, din 2020 în 2021, acum a hotărât în linii mari cum se va încheia acest sezon, dar şi programul echipelor naţionale. UEFA a decis să amâne meciurile play-off-urilor din Liga Naţiunilor pentru septembrie, iar cupele europene se vor încheia în iulie şi august.
Meciul de baraj dintre Islanda – România nu se joacă nici pe 4 iunie, acesta urmând să fie re..reprogramat, în septembrie, iar Liga Campionilor şi Liga Europa se vor desfăşura în iulie şi august.(N. Gavrea)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Anunţ APASERV VALEA JIULUI

Un patron din Haţeg a donat 10.000 de măşti

Ieri, la sediul Prefecturii a avut loc o întâlnire între reprezentanţii firmei „ADACONI” SRL din Haţeg şi prefectul judeţului, Vasilică...

Veşti bune pentru locuitorii comunelor Ribiţa, Boşorod şi Orăştioara de Sus

Concomitent cu măsurile care se impun în lupta pentru limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2 în judeţul Hunedoara, Consiliul Judeţean îşi exercită...

Închide