Tudorache, „vrãjit” de Simota

Antrenorul Marin Tudorache (foto) s-a lăsat încă o dată convins de promisiunile patronului Alin Simota şi a revenit, ieri, la cârma tehnică a grupării Jiul Petroşani.

Crede în promisiuni

Tehnicianul şi-a anunţat demisia cu nici o săptămână în urmă, din cauza unor neînţelegeri de ordin financiar, însă ieri, s-a sucit şi a revenit la antrenamentele Jiului. „Eu am spus întotdeauna că sunt disponibil pentru Jiul, dar că nu sunt dispus să fac muncă voluntară. Am decis să conduc din nou antrenamentele, pentru că mi s-a promis că săptămâna aceasta, se va rezolva situaţia mea financiară. Dar asta nu înseamnă că pot închide ochii la lucrurile care sunt evidente. A trebuit să se scrie în presă despre problemele existente, ca să fim băgaţi în seamă”, a declarat Tudorache.
Managerul Gigi Borugă, supărat şi el pe Simota, şi-a arătat la rându-i disponibilitatea de a reveni, semn că la Jiul, supărările între staff şi patron sunt ca şi certurile între îndrăgostiţi. „Alerg să aduc jucători şi de ce nu, să revin la Jiul. Nu m-am certat niciodată cu Simota, doar mi-am spus punctul de vedere”, a declarat Borugă, care a mai bătut palma cu un jucător. Cristian Diaconescu, fost la Minerul Lupeni şi Mureşul Deva (în tur), va juca în retur pentru gruparea petroşăneană. (C. Marinuţ)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.