„Trenurile Zăpezii“ ajung şi în acest an în Valea Jiului

Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului si CFR Calatori a lansat, luni, oferta turistica de calatorie „Trenurile Zapezii”.

Maximilian Gânju

CFR Călători a precizat că „Trenurile Zăpezii“ vor ajunge şi în acest an în Valea Jiului, la Târgul de Turism al României 2018 – ediţia de toamnă, unde judeţul nostru este reprezentat prin serviciile subordonate Consiliului Judeţean Hunedoara.
Astfel, „Trenurile Zăpezii 2019“ vor circula în sezonul de iarnă spre cele mai căutate staţiuni montane pentru schi cum ar fi Valea Prahovei, Vatra Dornei, Petroşani – Staţiunile Straja şi Parâng şi Piatra Neamţ.
De precizat ar fi şi faptul că Valea Jiului a fost inclusă pe ruta trenurilor către staţiunile de iarnă după numeroasele intervenţii ale fostului senator hunedorean Haralambie Vochiţoiu. Pe lângă înfiinţarea noii rute de circulaţie pe calea ferată până în Petroşani, Vochiţoiu a obţinut şi reducerea cu 25 la sută a tarifelor pentru aceste trenuri, ceea ce a dus şi la creşterea numărului de turişti şi a încasărilor din turism în staţiunile montane din Valea Jiului.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.