Trei oraşe scotocite, cinci tâlhari reţinuţi de poliţişti

Maximilian Gânju

Poliţiştii au descins în Deva, Simeria şi Orăştie, pentru a da de urma unor suspecţi care au tâlhărit un bărbat de 48 de ani. Printre ei se află şi două femei. Una a agăţat victima, promiţându-i o partidă de sex.

Cinci indivizi au fost căutaţi de poliţiştii criminalişti din Deva, atât pe raza municipiului reşedinţă de judeţ, cât şi în Simeria şi Orăştie. Cei cinci suspecţi au fost reţinuţi pentru comiterea, pe raza municipiului Deva, a unei infracţiuni de tâlhărie calificată. ”Fapta a fost reclamată la data de 14.04.2019, chiar de către victimă, un bărbat în vârstă de 48 de ani, din comuna Şoimuş, care a sesizat Poliţia cu privire la faptul că, în jurul orei 23:50, în timp ce se deplasa pe Strada Mihai Viteazul, din municipiul Deva, a fost lovit şi deposedat de portmoneu”, a precizat IPJ Hunedoara.
Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru infracţiunea de tâlhărie calificată, iar în urma activităţilor investigative au reuşit identificarea a cinci suspecţi. Printre ei se află şi o tânără de 22 de ani, din municipiul Deva, un bărbat de 40 de ani, din Simeria şi un altul de 34 de ani, din Orăştie. Poliţiştii au stabilit că victima a băut în mai multe baruri din Deva, iar într-unul dintre ele a dat peste tânără. Aceasta l-a ”agăţat” şi i-a promis că întreţine relaţii sexuale cu el, l-a convins să meargă acasă, iar pe drum a fost atacat de complicii femeii. Bărbatul a fost lovit cu pumnii în zona feţei, trântit la pământ şi buzunărit. A rămas fără 700 de euro, actele de identitate şi un card bancar. Totodată, poliţiştii au stabilit că alţi doi complici, un bărbat de 43 de ani, din Orăştie, şi o femeie de 48 de ani, din Hunedoara, au fost implicaţi. Complicele de 43 de ani i-a luat pe cei trei suspecţi cu maşina şi i-a dus la hunedoreancă acasă, unde şi-au împărţit prada.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.