Trei dosare pentru conducere fără permis

Poliţiştii hunedoreni au prins în doar 24 de ore trei bărbaţi care au urcat la volan fără a avea permis de conducere. Doi dintre ei, pe lângă lipsa carnetului, mai erau şi băuţi.

Astfel, un tânăr de 33 de ani, din Deva, conducea un autoturism pe raza municipiului, iar la testare s-a stabilit că avea o alcoolemie de 0,60 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Deveanul a fost dus la U.P.U. Deva, în vederea recoltării de probe biologice, însă a refuzat să se supună testului.
Un alt şofer băut şi fără permis a fost prins la Orăştie. Un echipaj de poliţie l-a oprit în urma activităţii de patrulare pe raza comunei Orăştioara de Sus. La control au stabilit că şoferul de 47 de ani, din comună, conducea fără permis şi cu o alcoolemie de 0,18 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Al treilea caz a fost descoperit în Petroşani, pe DN 66. Poliţiştii rutieri au oprit un autoturism condus de un bărbat de 48 de ani, din localitate, iar la verificarea documentelor s-a descoperit că avea permisul anulat încă din anul 2014. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare