Trei copii, puşi pe tâlhărit

Carmen Cosman

Trei copii din Hunedoara, cu vârste cuprinse între 10 şi 14 ani, au furat un telefon mobil de la un alt minor, de 11 ani.

Poliţia municipiului Deva a fost sesizată de către o persoană, cu privire la faptul că tineri necunoscuţi cu vârste cuprinse între 12-16 ani, au sustras din buzunarul fiului său, în vârstă de 11 ani, un telefon mobil în valoare de 1.000 lei. Copilul a reuşit să-i descrie bine pe cei trei hoţi minori, iar poliţiştii au ajuns repede la ei. Este vorba despre trei puşti, cu vârstele cuprinse între 10 şi 14 ani, toţi din municipiul Hunedoara. În timpul anchetei, poliţiştii au găsit telefonul furat de la copil şi au avut surpriza să mai găsească încă unul, în valoare de 500 lei, care a fost sustras din buzunarul unui alt minor de 11 ani, tot din Deva.
„Cei trei minori suspectaţi de comiterea celor două infracţiuni de furt au fost depuşi în Centrul de Primire în Regim de Urgenţă a minorilor Deva, în vederea continuării cercetărilor şi a stabilirii întregii activităţi infracţionale”, a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.