Trei accidente rutiere cu nouă răniți

 

      Ieri, în jurul orei  10:45, un tânăr de 18 ani, din Craiova, care conducea un autoturism pe DN 66, din direcţia Petroșani spre Hațeg, pe raza localităţii Merişor, într-o curbă periculoasă, din cauza faptului că nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat într-un cu autoturism condus regulamentar de un braşovean de 61 de ani.

În urma impactului au fost răniți cei doi conducători auto, a unui tânăr de 28 de ani, din autoturismul care circula regulamentar şi a patru pasagere, cu vârste cuprinse între 38 şi 63 de ani, aflate în autoturismul care a produs evenimentul rutier.

Un alt accident s-a înregistrat pe raza localității Mintia. Un bărbat de 35 de ani, din Arad, conducea un autoturism pe DN 7, în localitatea Mintia, din direcţia Arad spre Deva.

Acesta nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de autoturismul care circula în faţa sa, condus de un bărbat de 42 de ani, din comuna Certeju de Sus, pe care l-a tamponat în partea din spate.  În urma loviturii, autoturismul a fost aruncat în partea din spate a unui autoturism condus regulamentar de un bărbat de 49 de ani, din  judeţul Timiş, care, la rândul său, a fost proiectat în spatele  autoturismului din fața sa, la volanul căruia se afla o tânără în vârstă de 24 de ani,  din comuna Dobra. În urma accidentului rutier a rezultat rănirea uşoară a doi minori, în vârstă de 6 şi 9 ani, ambii din comuna Certejul de Sus, pasageri în autoturismul condus de bărbatul de 42 de ani.  Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală  pentru vătămare corporală din culpă.

Un tânăr de 19 ani, din Rapoltul Mare, în timp ce conducea un autoturism pe DJ107A, din direcția Geoagiu-Simeria, nu a păstrat distanța corespunzătoare față de autoturismul aflat în fața sa, o autospecială de poliție, condusă de un polițist  de 26 de ani, tamponând-o în spate.  Autospeciala, în care se aflau trei agenți de poliție, oprise la intrarea în localitatea Rapoltul Mare, pentru a acorda sprijin unui conducător auto care își oprise autoturismul pe sensul opus de mers, folosind luminile de avarie.  În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a unui polițist, în vârstă de 38 de ani, aflat pe bancheta din spate a autospecialei. În toate trei cazurile, au fost întocmite dosare penale vătămare corporală din culpă. (Adriana Clej)

 

Un gând despre „Trei accidente rutiere cu nouă răniți”

  1. Tot mai multi idioti pe sosele, ar trebui confiscat carnetul pe viata si amenzi de zeci de mii de lei sa se mai starpeasca din specimene din astea.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.