Traşi la răspundere, după ce au fugit de la locul accidentului

Natalia Bumbac

Un şofer din Brad de 56 de ani va fi cercetat penal după ce ar fi rănit un pieton de 89 de ani din acelaşi municipiu, l-a dus la spital, dar nu a anunţat poliţiştii despre accident.
Oamenii legii au fost sesizaţi de către fiica octogenarului care le-a spus că tatăl ei este internat în Spitalul din Deva, fiind victimă a unui accident rutier. În urma investigaţiilor, au stabilit că în 24 octombrie, şoferul de 56 de ani se deplasa pe o stradă în pantă şi în curbă la stânga victima care se deplasa ca pieton pe partea carosabilă, s-a dezechilibrat şi s-a sprijinit cu mâna de aripa maşinii. După care s-a prăbuşit pe asfalt. În urma evenimentului rutier, octogenarul a fost rănit grav, fiind transportat la Spitalul din Brad de către şofer. În acest caz, a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor.
Pasagera l-a dat de gol
În noaptea zilei de 25 octombrie, un alt şofer, de 28 de ani, din Aninoasa, care se deplasa pe DN 66, între Haţeg şi Petroşani, a fugit de la locul accidentului. Tânărul nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, iar într-o curbă deosebit de periculoasă, în localitatea Băniţa, a pierdut controlul direcţiei şi a intrat în zidul din beton de pe partea dreaptă a drumului. În urma impactului o tânără de 19 ani, pasageră în autoturism, s-a rănit uşor. Cu toate acestea, şoferul a părăsit locul evenimentului rutier, fără a anunţa Poliţia. Victima s-a prezentat la Spitalul de Urgenţă Petroşani, în dimineaţa aceleiaşi zile, fiind rănită uşor, dar fără a necesita internare. Şoferul va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor.

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.