<

Transalpina nu se închide, însă sunt restricţii şi obligaţii

8 octombrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

Şoseaua de altitudine din Parâng rămâne în continuare deschisă turiştilor, însă cei care vor să o parcurgă cu autoturismele trebuie să le echipeze cu anvelope de iarnă.
Circulaţia pe Transalpina până la Obârşia Lotrului a fost închisă, ieri, timp de câteva ore, din cauza zăpezii şi a ceţii. Totodată, în urmă cu trei zile, mai mulţi turişti au fost coborâţi cu utilajele de deszăpezire după ce au urcat cu autoturismele neechipate de iarnă şi riscau să producă accidente din cauza zăpezii aşternute pe carosabil.
„Pe DN 67C, sectorul cuprins între Rânca şi Obârşia Lotrului, se circulă în condiţii de carosabil umed şi vizibilitate scăzută, cauzată de ceaţa densă. Reamintim participanţilor la trafic că accesul este permis între orele 9.00 şi 17.00. Recomandăm şoferilor să nu circule cu autovehiculele neechipate de iarnă pe respectivul sector“, au informat reprezentanţii Secţiei Drumuri Naţionale Târgu-Jiu. (M.Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 9.10.2019

Gheorghiţă Stratulat, cetăţean din municipiul Deva Pentru că a fost arestat preventiv, după ce a fost prins de poliţiştii locali...

Bulina albă, 9.10.2019

Robert Kulcsar, pompier, instructor dresaj câini de căutare, la ISU Hunedoara Pentru că, aflat cu câinele antrenat de el la...

Gura lumii, 9.10.2019

Vorbesc cârcotaşii prin târg că se întâmplă ceva regrupări de trupe în această perioadă în zona politicului de pe la...

Închide