Traian Berbeceanu a revenit în PNL Deva

„În luna octombrie a anului trecut domnul prim ministru Ludovic Orban mi-a propus să preiau funcţia de prefect al Capitalei, iar prevederile de la acea dată, ale Codului Administrativ, au impus demisia mea din PNL. Am făcut-o cu strângere de inimă. Unii au înţeles greşit faptul că nu mai eram membru de partid, chiar au crezut că, de dragul unei demnităţi publice, aş putea să-mi schimb opţiunea politică. S-au înşelat! În acest weekend am avut bucuria de a solicita revenirea în PNL – organizaţia Deva, pentru mine fiind singura alternativă politică cu ade­vărat serioasă”, a scris Traian Berbe­ceanu pe pagina sa de Facebook.
La rândul său, edilul şef al municipiului re­şedinţă de judeţ, Florin Oancea, pre­şedin­tele PNL Deva, a spus: ”După ce a îndeplinit cu cinste mandatul de prefect al Bucu­reş­tiului, atingând o cotă de popularitate fără precedent, Traian Berbeceanu s-a reînscris în organizaţia PNL Deva. Bine ai revenit acasă,Traian! Împreună vom face lucruri minunate pentru Deva şi pentru deveni. Avem o echipă unită şi performantă!”. (A. Năstase)

3 comentarii la „Traian Berbeceanu a revenit în PNL Deva”

  1. Doamne ce penibil esti ba Oancea. Ce pupincurist esti. Cum sa spui asemenea prostii ? Cu un tigan cu fata de interlop vrei tu sa faci ceva pt Deva ? Numai prostii pot crede asa ceva. Sinteti doua jigodii. Mincinosi imputiti.

  2. Berbecu asta habar nu are de administratie. Va trage in jos partidul. Nu va lasa-ti indusi in eroare de acest militian pervers cu fata de interlop. Huooooooo

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.