Categories: Eveniment

Traficanţii de haşiş rămân în arest

Cristina Ghenea

Alexandru Căpăţână (foto), liderul traficanţilor de droguri ce acţionau pe raza localităţilor Geoagiu şi Orăştie, rămâne în spatele gratiilor. Hunedoreanul poate declara recurs împotriva hotărârii instanţei.
Este vorba de grupul infracţional format din şapte hunedoreni, care au reuşit să aducă din Spania aproximativ patru kilograme de haşiş. Ofiţerii SCCO Hunedoara au descoperit îngropat în curtea casei lui Alexandru Căpăţână, din Geoagiu, un kilogram de haşiş. De asemenea, într-o pădure din apropierea staţiunii balneo-climaterice din Geoagiu, a mai fost găsit jumătate de kilogram de haşiş, îngropat de traficanţi. Drogurile erau vândute pe piaţa neagră de profil din Orăştie.
După ce Mihai Broscoi şi Florin Gheorghe Cociuba au fost eliberaţi din arest, şi-a încercat norocul şi Alexandru Căpăţână, singurul care a mai rămas în spatele gratiilor. Acesta le-a cerut magistraţilor înlocuirea măsurii arestării preventive, cu măsura de a nu părăsi localitatea, însă judecătorii nu au fost de acord. „Cererea a fost respinsă şi instanţa a menţinut măsura de arest preventiv. Decizia poate fi atacată cu recurs, în termen de 24 de ore de la comunicare“, a declarat purtătorul de cuvânt al Tribunalului Hunedoara, Ildiko Glăman.
Şi dealerul din Alba a avut ghinion
Nicolae Moga, un alt traficant de haşiş, rămâne în spatele gratiilor, potrivit hotărârii definitive date ieri de Curtea de Apel Alba Iulia. Magistraţii au judecat recursul declarat de dealer, împotriva hotărârii instanţei din Hunedoara. „Recursul a fost respins, iar hotărârea definitivă a instanţei a fost ca inculpatul să fie judecat în stare de arest”, a declarat Cosmin Muntean, purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Alba Iulia. Nicolae Moga face parte dintr-o grupare formată din cinci traficanţi, prinşi în parcarea unui motel de pe DN 7, în timp ce încercau să vândă şapte plăci de câte 100 de grame de haşiş.

MesagerulHunedorean

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

17 ore ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

17 ore ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

17 ore ago