Categories: Actualitate

Top trei cele mai bune parfumuri Estée Lauder pentru femei

Moda este temporară, dar există și lucruri care durează în timp și traversează tot felul de frontiere geografice și generaționale. Istoria minunatei case de parfumuri Estée Lauder este una de inovație care ne-a oferit parfumuri de înaltă calitate, concepute pentru femeile care apreciază acea estetică clasică, elegantă și, în același timp, actuală.

Astăzi îți prezentăm o selecție a celor mai bune parfumuri pentru femei Este Lauder, pentru a te însoți pe calea găsirii parfumului tău perfect.

  1. Modern Muse de Este Lauder

Acest parfum glorios, care a ieșit pe piață în 2013, este în fruntea listei datorită aromei sale delicioase, care se bazează în principal pe flori albe bogate. Aparține familiei olfactive Musk-Floral și vine într-o sticlă frumoasă alungită, în nuanță roz, care este încoronată de un capac negru cu auriu.

Este compus dintr-o notă revigorantă de top de mandarină, care dă loc unei inimi albe de tuberoză, crin, petale de flori, caprifoi, iasomie sambac și iasomie chineză care fac aroma delicată și subtilă. În cele din urmă, un fundal parfumat de vanilie Madagascar, paciuli, note lemnoase și frunze de paciuli, capătă un corp nebănuit în prezența chihlimbarului și a moscului foarte marcat.

Are un miros moderat și o mare longevitate pe piele, fiind o opțiune excelentă de purtat pe toată durata zilei, pe tot parcursul anului, deși în anotimpurile calde de primăvară și vară va străluci cu o intensitate mai mare. Se adresează femeilor de peste 25 de ani, elegante și clasice, dar în același timp destul de actuale, acelor muze moderne care hipnotizează pe oricine.

  1. Sensuous Nude de Este Lauder

Acest parfum din familia olfactivă Floral Musk, lansat pe piață în 2011, îți va lăsa o senzație delicioasă pe piele datorită aromei sale lemnoase, dulce și prăfuită. Vine într-o sticlă ovală frumoasă, într-o culoare nude, cu linii luminoase care formează un fel de amprentă animală.

Notele sale de vârf sunt formate din citrice precum bergamota și mandarina, care sunt condimentate de prezența piperului negru și a piperului roz. Mai târziu îi găsim inima, care este compusă din ingrediente dulci și tropicale precum mierea albă și nuca de cocos, flori albe delicate precum iasomie și crini de vale și un mosc intens care îi conferă o senzualitate nebănuită. Pentru a termina, nota moscată este menținută în compania chihlimbarului, vaniliei, pădurilor și heliotropului, închizând astfel cercul olfactiv cu o înflorire.

Parfumul său variază de la ușor la moderat, iar fixarea pe piele este, de asemenea, moderată, ceea ce îl face o alternativă excelentă de purtat pe tot parcursul anului, atât ziua cât și noaptea, deși este recomandat să ai o grijă deosebită cu utilizarea sa în climă extremă. Se adresează femeilor cu o gamă largă de vârstă, dar este mai potrivit pentru cele cu vârsta peste 25 de ani.

  1. Youth-Dew de Este Lauder

Acesta a fost primul parfum al casei care, deși a fost lansat în 1953, este încă de actualitate și în inimile multor femei. Aparține familiei olfactive orientale-picante și este compus, în mare parte, dintr-un delicios acord balsamic și picant, care este însoțit de atingeri lemnoase, pământești, pudrate și aromate.

Minunatul său elixir este conținut într-o sticlă feminină de culoarea vinului, care este legată în centru cu o fundă, formând figura unei clepsidre. Este compus din note de vârf de aldehide, lavandă, condimente, narcisă și fructe precum piersică, bergamotă si portocală. În mod similar, faza sa mijlocie de flori, cum ar fi orhideea, iasomia, ylang ylang și trandafirul, este condimentată cu proprietățile de scorțișoară, cuișoare și alte note picante. În acest dans al parfumurilor, este oferit un fundal în care rășinile precum balsamul Peru, balsamul Tolú și chihlimbar sunt asociate cu paciuli, mosc, vanilie, mușchi de stejar, vetiver și tămâie, ridicând aroma la o categorie legendară.

Cu o proiecție care variază de la mare la enorm și o durată imbatabilă pe piele, este o alternativă excelentă pentru seară și în anotimpurile reci ale anului. Se adresează femeilor adulte și mature și va fi cel mai util la ocazii speciale și întâlniri romantice.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Nu vor să renunțe sub nici o formă la me­tehne. Gurile rele spun că unii…

21 de ore ago

10.000 de pretexte pentru a denigra CJ Hunedoara

În urma apariției în spațiul public a unui articol semnat de Carmen Cosman Preda care…

21 de ore ago

Bulina albă

Mihai Panaitescu, managerul Teatrului de Artă Deva Pentru că la Gala Premiilor UNITEM 2024, ediţia…

21 de ore ago

Bulina neagră

Sorin A., autorul a peste 130 de infracțiuni de înșelăciune prin metoda ”Accidentul” Pentru că…

21 de ore ago

Chinuită chiar de nepoata pe care a crescut-o ca pe propria fiică

O bunicuță în vârstă de 80 de ani, din Hunedoara, s-a plâns Judecătoriei Hunedoara că…

21 de ore ago

Vitezoman lăsat pieton. A cerut să-i fie înapoiat permisul și a dat vina pe stâlpii de electricitate

Un șofer prins de polițiștii hune­do­reni circulând cu 107 km la oră prin localitate a…

21 de ore ago