Sport

TIR CU ARCUL. Campionatul național indoor de tir cu arcul

Prima competiție oficială, din acest an, la tir cu arcul, a avut loc în Complexul ANENA din Aninoasa. Întrecerile de la Aninoasa au fost un prim test de verificare pentru de­sem­narea sportivilor care vor fi pro­movați în loturile naționale cu care România va participa la viitoarele com­petiții internaționale și la Cam­pio­natul European Indoor de la Samsun (Turcia, 13-18 februarie 2023).

Surpriză plăcută
În proba de arc olimpic, actualii com­ponenții ai lotului României, Mario Țîmpu, Denis Hăbian, ambii le­gitimați la SCM Deva, au avut re­zul­tate notabile ca și fostul lor coleg Tamaș Moreh, acum component al SCM Târgu Mureș. La feminin, Beatrice Miklos (SCM Deva) le-a avut ca adversare în proba de arc recurve pe Mădălina Amăistroaie (CSM Suceava) și Anda Halus (CSS Rădăuți). La arc compound, cei doi vice­cam­pioni europeni cu echipa de la CE Indoor din Slovenia (2022), Florin Judea (SCM Deva) și Rareș Alexandrescu (CSS Unirea), au avut o evoluție bună. O surpriză plăcută au oferit repre­zen­tanții de la CSO Retezatul Hațeg. Astfel, Alexandra Iova s-a clasat pe poziția a treia la categoria arc bare­bow feminin U21, iar Laurențiu Neiconi a cucerit medalia de bronz la categoria barebow master masculin -50 ani.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

De ce ai alege o drujbă electrică?

Într-o lume în care tehnologia avansează rapid, instrumentele electrice devin din ce în ce mai…

21 de minute ago

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare în…

6 ore ago