Categories: Comunitate

Ţinute militare – cum să creezi una cu un pantalon cargo pentru bărbaţi?

Pantalonii cargo sunt foarte la modă şi în anul 2021, iar aceştia nu ar trebui să lipsească din garderoba niciunui bărbat. De ce?

Îţi explicăm noi! Pentru că sunt foarte versatili, se aşează de minune pe corp, se pot purta în foarte multe combinaţii pentru a dobândi acel look milităresc după care se dau în vânt doamnele. În oferta magazinului nostru online Bolf, vei găsi pantaloni cargo în diverse stiluri, nuanţe, modele, de la ultra sport până la smart casual, astfel încât să-ţi exprimi cât mai bine stilul personal cu bani puţini şi cu produse calitative.

Cum creezi o ţinută militară cu pantalonii cargo?

Simplu: achiziţionezi perechea preferată de pantaloni cargo din magazinul Bolf şi de aici… lucrurile vin de la sine.

Acum, depinde şi ce fel de ţinută vrei tu. Nouă ne plac foarte mult pantalonii cargo pentru că sunt trendy, versatili şi uşori, materialul fiind unul de calitate. Îţi oferim, pe site-ul nostru, modele pentru a crea zeci de ţinute. Dar, hai să-ţi oferim câteva ponturi.

Să spunem că eşti tipul acela de bărbat care nu petrece prea mult timp la shopping, fie el şi online. Ai intrat pe Bolf, ai căutat pantaloni cargo, ai văzut prima pereche, deja i-ai şi achiziţionat. Buuuuun! Ştim că nu te-ai gândit preţ de o secundă la cum vei combina tu aceşti pantaloni pentru a crea acel look milităresc. Nu-i nimic, suntem cei din umbră care te sfătuiesc de bine. Pentru pantalonii bleumarin cargo din oferta noastră, cel mai bine este să mergi pe varianta unui look cât se poate de casual şi să îi combini cu hanorac şi o geacă simplă, sport.

Dacă mai dai un pic scroll, vei observa şi cel mai celebru model de pantaloni cargo – cel cu imprimeu camuflaj. Noi vedem lookul de acest tip cu un tricou cu o culoare uni, eventual cu un logo cu imprimeu tot camuflaj şi peste tricou un hanorac modern, într-o culoare plăcută, de nuanţă neutră. Un bărbat sigur pe el, misterios şi cumva parcă venit să salveze omenirea ar putea purta o asemenea ţînută.

Înţelegem că poate stilul tău este unul mai smart casual, chiar spre elegant şi acum, că te întorci la birou, vrei să îmbini utilul cu plăcutul. Pentru tine, avem pantaloni cargo în culori uni, strâmţi pe picior, pe care îi poţi combina inclusiv cu o cămaşă sau un palton şi cu nişte ghete de piele întoarsă.

În ofertele noastre există şi pantaloni cargo tip jogger, foarte asemănători cu pantalonii sport. Astfel, poţi merge la sală cu un astfel de pantalon care va urma linia trupului, însă îţi va permite pielea să respire. Ii poți combina cu tricou simplu si adidasi confortabili sau cu vesta subțire și bluza plain. Te vei bucura de outfituri în stil urban autentice, confortabile care accentuează personalitatea nonconformistă. Cu siguranță, pantalonii cargo sunt piese inedite ce merită un plus de atenție când vine vorba de accesorizare. Cu şapcă sau fes, cu ochelari de soare sau cu brăţări metalice? Cu ce alegi să porţi pantalonii pe care îi iubeşti?

Ţinutele militare sunt aşa cum le compui tu, după stilul tău. Noi ţi-am dat sugestiile, magazinul Bolf ţi-a predat marfa, tu urmează-ţi simţul estetic şi creează ţinuta preferată cu pantalonii cargo potriviți pentru tine.

Nu rata ofertele noastre din magazinul Bolf La noi, chiar ai de unde alege iar preţurile sunt foarte foarte mici. Fă-ţi un bine şi dă un click! Nu o să regreţi!

 

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

15 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

15 ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

15 ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

15 ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

15 ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

15 ore ago