Categories: Sport

Tinerii fotbalişti de la CSM Deva au primit echipament nou

După ce, recent, noua echipă de handbal care reprezintă Clubul Sportiv Municipal Deva şi-a prezentat echipamentul cu care va evolua în noua stagiune a campionatului din Divizia A, conducerea CSM Deva a înmânat marţi tuturor grupelor sale de copii şi juniori de la secţia de fotbal noul echipament de joc. În prezenţa părinţilor, antrenorilor şi teh­ni­cienilor, dar şi a conducerii clubului devean, primarul municipiului reşedinţă de judeţ, Nicolae Florin Oancea, le-a înmânat personal celor 144 de jucători legitimaţi, începând de la copiii de 6 ani, până la tinerii de 18 ani, echipamentul alb/albastru, cu care se vor prezenta în competiţii tinerii fotbalişti de­veni.

„Am început în luna august 2019 acest proiect benefic pentru fotbalul devean, cu metode moderne de pregătire, unitară la toate grupele de copii şi juniori, având un mod comun de lucru. Mai adăugăm şi cola­borarea foarte bună care există între aceste grupe de juniori şi echipa de seniori a clu­bului, comunicăm zilnic cu antrenorul Ştefan Nanu”, a sintetizat activitatea la nivelul copiilor şi juniorilor coordonatorul proiectului, Marius Sîrbu, cel care pregăteşte şi două dintre grupele de performanţă de la CSM Deva. Precizăm că se doreşte prin punerea în practică a acestui proiect ca la Deva să se pună bazele unei Academii de fotbal , după modelele consacrate, o structură competitivă la nivel nu doar regional, ci şi naţional.
Preşedintele clubului devean, Grigorie Burjan, a menţionat că „aceste investiţii nu ar fi fost posibile fără sprijinul Primăriei şi al Consiliului local Deva. Clubul Sportiv Muni­cipal înfiinţat recent are două secţii, de fotbal şi de handbal. Urmează ca în viitorul apropiat să activăm şi celelalte secţii, până la cele 15 prevăzute. Am asigurat până în mo­mentul de faţă echipamentul pentru fotba­lişti şi hand­baliste, iar evenimentul de astăzi a completat această acţiune”, a declarat Burjan.
Prezent, cum am precizat,la eveniment, primarul Devei Florin Oancea a precizat: „Avem 144 de copii legitimaţi la ora actuală şi alţi 200 care vor să se legitimeze începând cu anul viitor. Va fi gata în curând şi noua bază sportivă, la sfârşitul lunii octombrie sau începutul lui noiembrie vom inaugura sta­dionul cu noul teren de joc, pista de atletism la standarde internaţionale, terenul doi de antrenament cu gazon sintetic şi nocturnă, vor fi montate şi scaunele noi în tribună. De la anul clubul va avea un autocar şi trei microbuze pentru deplasarea la competiţiile juniorilor de la toate categoriile de vârstă.”

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

12 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

12 ore ago