Tiberiu – la Senat, Monica – la Camera Deputaţilor

  Sorina Popa

Până la sfârşitul lunii, când vor trebui depuse candidaturile pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, se pare că vom avea parte de multe surprize.

O variantă posibilă
Ieri, s-a petrecut o situaţie de acest gen, după ce au apărut informaţii cum că primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob Ridzi (foto stânga), vrea să candideze pentru Senat, pe Colegiul din Valea Jiului. În aceste condiţii, dacă edilul şef se va hotărî şi va merge pe varianta aceasta, candidatul USL pe colegiul respectiv, Cosmin Nicula, va avea o mare problemă.
„Este o variantă, să candidez pentru un post de senator. Iau în calcul o asemenea candidatură, din partea Alianţei România Dreaptă, evident”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.
Soţia primarului din Petroşani, Monica Iacob Ridzi (foto dreapta), care a demisionat recent din PDL, mai mult ca sigur din cauză că nu ar fi putut trece de criteriile de integritate impuse de Monica Macovei, va candida, ca independentă sau sub sigla unui partid, pe Colegiul Petroşani, la Camera Deputaţilor. În aceste condiţii, tandemul Ridzi ar putea crea mari probleme adversarilor politici, ştiindu-se faptul că amândoi au priză la electoratul de acolo.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Ba da asta-i culmea!Nesimtirii!Cine va invatat sa faceti asta va bagat in c.a,ca.t...

  • No bine ase...si cu atsa s-a pus punct pesedeului in Valea Jiului. Mai trebuie un candidat cu c..ie pe colegiul de veste si Resmerita si-o ia direct in plex. Noroc bun!!!

  • Oare famiglia asta de kkt nu se mai satura? Dacă nu atunci o sa le-0 dam noi prin gurita si la una si la celălalt de o sa se sature. Zdreanto nu ne-ai făcut de rusine 4 ani ??????? Mai vrei????? Nu ți-e rusine???? Si fatalaul ăla ce vrea??? Senator??? Sa furati amandoi?? Nici o șansa familie de mafiote ce sunteți !!!

  • Si ce? Sa-l votam se Senatorul traverselor, cunoscut si sub numele de Nicula? Senatorul ala care zicea ca muta linia ferata dupa Jiu. Acum, ce face? Muta jiul??? Hai sictir. Senatorul traversa sa faca bine sa se duca in Deva.

  • Lovitura cea mai "senztionala" ar fi Monica din partea PPDD si Tibi s-o ARD-a, pe Valea Jiului

  • Branduse DEPUTAT !!!!! gata cu clanul mafiot si corupt razmerita din lupeni!!!! jos turnatorul!!!!!! in lupeni nu sa facut nimic de 12 ani decand mafiotul tarnator impreuna cu familia lui conduce orasul

  • da cine il voteaza pe ridzi senator ? a vrut primar , sa stea primar sa faca ce a promis in petrosani. oricum nimeni nu face nimic , toti fura si mint . haralambie ala e la al patrulea partid . ia verificati cati dintre candidati au tot schimbat partidele pentru ciolan .

  • Primarul Ridzi sa faca bine sa-ti tina audientele, si nu sa viseze sa ajunga parlamentar, ca de fiecare data cand am fost la Primarie nu l-am gasit si nici nu a avut buna-vointa sa stea de vorba cu mine, in schimb Nicula m-a ajutat intr-o problema atunci cand am apelat la el.

  • Un barbat chiar adevarat! Isi sustine nevasta pana la capat! Da' de ce nu isi da demisia din PDL sa mearga amandoi, frumusel, independenti? Sa vedem atunci cine ii mai voteaza... Bleah! Acum am vazut la cine e organul in famiglia Ridzi.

  • E prea de tot! Vor amandoi in parlament, ca sa se ascunda de bratul legii. Adevarul e, ca la cat de mult au furat,nu este exlus sa-i vedem pe amandoi la puscarie!!!

Recent Posts

Bulina albă

Vasile Dîncu, senator PSD Pentru că a primit Titlu de Cetățean de Onoare al municipiului…

13 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii ăștia tare isteți că o duduie, șefă pe la o agenție de la…

13 ore ago

Bulina neagră

Claudiu V., din municipiul Hunedoara Pentru că a fost trimis în judecată pentru trafic și…

14 ore ago

„Săracii” preoți, ce salarii mici au! Grila de salarizare a preoţilor, în funcţie de studii şi încadrare

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a cerut creşterea salariului per­so­na­lului neclerical la nivelul salariului minim…

14 ore ago

Escrocheria „Mă auziți acum?”: motivul pentru care este important să nu răspunzi cu „DA”

În era digitală actuală, în care sun­tem profund interconectați prin In­ter­net, escrocheriile telefonice ră­mân o…

14 ore ago

Căutări reluate în cazul persoanei dispărute în lacul Sântămăria Orlea. Apa are 19 metri adâncime

Scafandrii au reluat, ieri, căutările în cazul persoanei date dispărută în lacul ba­rajului de acumulare…

14 ore ago