Categories: Sport

Teste tari şi jocuri şcoalã

Ciprian Marinuţ

CFR Simeria şi Jiul Petroşani se duelează într-o dublă amicală, azi şi vineri, în cele mai tari teste ale lor din această iarnă. FC Hunedoara susţine, azi şi sâmbătă, două amicale cu adversari teoretic mai modeşti, Naţional Sebiş şi Gloria Geoagiu, în faţa cărora îşi poate „regla” jocul pentru retur.

Dublă inter-hunedoreană
Cea mai bine clasată formaţie hunedoreană din Liga a treia, CFR Simeria, şi ultima supravieţuitoare a timpurilor de glorie ale fotbalului hunedorean, Jiul Petroşani, vor disputa o „dublă amicală” în această săptămână. Primul meci dintre cele două colege de serie în C5, situate pe locurile trei şi şapte, are loc, azi, de la ora 14.00, pe terenul II al Stadionului CFR Simeria, iar revanşa se va disputa vineri la Petroşani. „Jiul e o echipă solidă, cu tradiţie şi experienţă, iar întâlnirile cu ei constituie teste utile şi importante pentru echipă. Meciul de azi poate fi edificator asupra nivelului de pregătire al echipei mele, întrucât terenul se prezintă mai bine decât la precedentele amicale, iar adversarul e unul competitiv”, a afirmat Marius Opric, tehnicianul grupării feroviare. Marin Tudorache, antrenorul alb-negrilor, va miza în aceste meciuri şi pe noile achiziţii, Riviş, Toc şi Deaconescu, care au semnat contracte pe o perioadă de doi ani şi jumătate. Duelurile directe de azi şi vineri reprezintă unele dintre cele mai tari teste din această iarnă pentru cele două formaţii hunedorene.

Amicale şcoală
Antrenorul de la FC Hunedoara (locul 4 în C5), Aurel Şunda, are o altfel de strategie pentru amicalele din această săptămână. Tehnicianul grupării hunedorene pare că a preferat adversari mai modeşti, pentru a putea finisa angrenajul tactic al echipei sale. Hunedorenii vor juca, azi, cu Naţional Sebiş (locul 12 în C5), de la ora 12.00 la Călan, iar sâmbătă, vor întâlni, la Orăştie, echipa de Liga a IV-a, Gloria Geoagiu.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

20 de ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

20 de ore ago