Categories: Actualitate

Teroare în tren! Bărbat bătut ore în șir în fața celorlalți călători

Bărbatul care a semănat frică prin­tre pasageri, printre ei și copii, este recidivist și a fost arestat preventiv la propunerea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva.

A băut vodcă
Incidentul deosebit de grav s-a pe­trecut într-un tren Inter Regio, iar vic­tima s-a ales în urma bătăilor cu coaste rupte și alte traumatisme. A avut ne­voie de 18 zile de îngrijiri medicale. Anche­tatorii au stabilit că omul agresat venea de la București și voia să ajungă la Geoagiu, pentru un tratament me­dical. „În același tren s-a urcat incul­pa­tul, cu intenția de a se deplasa la domi­ci­liul său, acesta consumând în prea­la­bil o sticlă de vodcă. În timpul efectuării călătoriei cu trenul, persoana vătămată a stat de vorbă cu o persoană de sex feminin rămas neidentificată până în prezent, ce era din orașul Bârlad. La scurt timp după urcarea în tren, in­cul­patul (…) s-a apropiat de persoană vă­tă­mată pe care a lovit-o sub pretextul că s-ar fi purtat nepoliticos cu o persoană de sex feminin cu care acesta a stat de vorbă. Persoana vătămată nu a în­drăz­nit să reacționeze fiind copleșit de constituția și forța fizică a incul­pa­tu­lui, iar acesta din urmă s-a întors la locul său, revenind sporadic lângă persoana vătămată pe care a continuat să o agreseze, aplicându-i multiple lovituri peste cap și este față. Totodată, incul­patul a târât persoana vătămată pe jos și a aplicat acestuia mai multe lovituri cu piciorul la nivelul corpului. (…) Incul­patul a început să lovească iarăși per­soa­na vătămată, târându-l cu această ocazie pe podeaua vagonului către locul unde se aflau martorii. Inculpatul a continuat agresiunile față de persoana vătămată în proximitatea martorilor și a copilului minor al acestora. Agresiunile, în acel moment, au încetat pentru scurt timp, inculpatul plecând să vorbească la telefon”, se arată în dosarul înre­gis­trat la Judecătoria Deva. Agresiunile au continuat, victima fiind și tâlhărită de individ, și au fost stopate doar de in­ter­venția polițiștilor TF alertați de călători. Agresorul este un recidivist con­dam­nat în trecut pentru tâlhărie, viol ori vă­tă­mare corporală gravă și are 39 ani. Vasile Rus a fost acuzat de infracțiunea de tâlhărie calificată și condamnat la 5 ani închisoare de către magistrații Ju­decătoriei Deva, însă sentința nu este definitivă. (M. Gânju).

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Grupul de companii PPC din România a demarat recent prima sa campanie de imagine, marcând…

3 ore ago

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

20 de ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

20 de ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

20 de ore ago