Teren de sport multifuncţional la o şcoală din Hunedoara

La Şcoala Gimnazială nr. 7 de pe Strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Hunedoara – Colegiului Economic „Emanuil Gojdu“ se amenajează un teren de sport multifuncţional cu gazon sintetic.
Terenul de sport va avea o suprafaţă de 1.125 mp şi următoarele caracteristici: teren de sport minifotbal/ handbal: 20 x 40 metri în interiorul liniilor de joc, cu un spaţiu de siguranţă de 2,5 metri, dispus perimetral; împrejmuire perimetrală a terenului cu stâlpi metalici cu înălţimea de patru-şase metri şi panouri de gard zincat 2 x 2,5 m; gazon artificial multisport, certificat de federaţiile sportive internaţionale; două porţi prevăzute cu plase şi accesorii de prindere; instalaţie de iluminat nocturn. Contractul pentru realizarea acestui obiectiv de investiţie are valoarea de 284.553 de lei.
„Sportul şi educaţia fizică contribuie la dezvoltarea fizică armonioasă, menţinerea stării de sănătate şi întărirea spiritului de echipă şi a celui de competiţie a copiilor. Tinerii din oraşul nostru au nevoie de sport şi de educaţie. Actuala administraţie a investit în aceste două direcţii ori de câte ori a fost posibil. În Hunedoara au fost construite şapte terenuri de sport, în apropierea instituţiilor de învăţământ“, se arată într-un comunicat al Primăriei municipiului Hunedoara. (A.Năstase)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

2 zile ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

2 zile ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

2 zile ago