Ţeparul care se dădea curier a fost eliberat

14 iulie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Tribunalul Hunedoara a admis contestaţia individului cu privire la decizia judecătorilor din Haţeg. Suspectul a scăpat de arestul preventiv dictat de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Haţeg, astfel că va fi cercetat sub control judiciar.
Marian Vlad a fost eliberat din Centrul de Deţinere şi Arest Preventiv Hunedoara, hotărârea tribunalului fiind definitivă. Acţiunea de prindere a individului a fost derulată de Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara. Bărbatul de 36 de ani, din Baia Mare, este acuzat că a făcut o pagubă de 200.000 de lei. Acesta promitea servicii de curierat, de transport marfă, şi se prezenta la sediul persoanelor vătămate, folosindu-se de nume false. Anchetatorii spun că ridica marfa şi dus era. „În acest mod a înşelat un număr de patru persoane vătămate – societăţi comerciale de pe raza localităţilor Bărăştii Haţegului, judeţul Hunedoara, sectorul 4 Bucureşti, municipiul Ploieşti, respectiv comuna Adunaţii Copăceni, judeţul Giurgiu, cauzând un prejudiciu total în valoare de aproximativ 200.000 de lei“, a informat IPJ Hunedoara.
Bărbatul este cercetat pentru infracţiunea de înşelăciune, în formă continuată, punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere. (M.Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Situaţia infecţiilor cu COVID-19 în judeţ şi la nivel naţional, în 14 iulie 2020

De la începutul monitorizării, şi până marţi, 14 iulie, în judeţul Hunedoara 717 de persoane au fost confirmate pozitiv cu...

Doar un centru pentru teste de coronavirus la populaţie în judeţ

Tot mai mulţi hunedoreni, dar şi cei care au venit din străinătate şi acum se reîntorc la viaţa lor de...

Bulina neagră, 15.07.2020

George Adrian Fara, cetăţean din Valea Jiului Pentru că, fiind recidivist şi sub stare de arest, a fost trimis din...

Închide