Teodor Meleşcanu, trimis de Tăriceanu să combată dizidenţii din partid, la Deva

Sorina Popa

Teodor Meleşcanu (foto), vicepreşedinte al ALDE, a declarat la Deva, ieri, într-o conferinţă de presă, că nu e oportună organizarea unui congres extraordinar al partidului, înainte de alegeri, aşa cum a propus senatorul Vasile Nistor. Acesta din urmă are discuţii în toate organizaţiile ALDE din ţară, pentru formarea Grupului pentru un parlament curat.

Speră la doi deputaţi şi un senator
„Important este ceea ce adună domnul Nistor din ţară. Şi, ceea ce adună este zero. Peste tot sunt revolte, din cauza celor care nu au avut loc pe listele pentru alegerile parlamentare. Senatorul Vasile Nistor nu a fost nominalizat pentru o nouă candidatură din cauză că nu a contribuit cu nimic la campania de la alegerile locale. Şi, ca atare, şi-a făcut Grupul pentru un parlament curat”, a declarat Teodor Meleşcanu. Întrebat cum s-au făcut listele cu candidaţi pentru Senat şi Camera Deputaţilor în judeţul Hunedoara, Meleşcanu a spus că s-a luat în calcul eficienţa activităţii din organizaţie. „Ca şi celelalte organizaţii judeţene, la ALDE Hunedoara, criteriul fundamental a fost eficienţa pe care au dovedit-o în activitatea lor politică şi capacitatea lor de a reprezenta judeţul în Parlament. Cu ce au contribuit la alegerile locale, ce scor au avut şi modul în care sunt percepuţi de colegii din organizaţie”, a afirmat Teodor Meleşcanu, la conferinţa de la Deva.
Nu ştim despre ce eficienţă vorbeşte vicepreşedintele ALDE, deoarece nici primul de la Camera Deputaţilor şi nici cel de la Senat nu au fost membri în organizaţia judeţeană a ALDE, unul venind de la PNL şi celălalt fiind proaspăt în politică. În plus, Marius Surgent, primul pe lista pentru Camera Deputaţilor, nu a avut nici o contribuţie la locale, în PNL, unde a activat până recent.
Vicepreşedintele ALDE a mai spus că speră într-un scor cu două cifre în judeţul Hunedoara, adică doi deputaţi şi un senator. Se pare însă că speranţele liderului ALDE se vor prăbuşi, având în vedere avântul luat de Grupul pentru un Parlament curat, înfiinţat de senatorul Vasile Nistor.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj din zonă a încercat să cum­pere niște voturi de…

19 ore ago

ADR Vest: Urgența din Deva, exemplu de bune practici la nivelul Regiunii Vest

Șeful județului a vizitat, ieri, noua Uni­tate de Primiri Urgențe a Spitalului Jude­țean de Urgență…

19 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenor Corvinul Hunedoara Pentru că echipa pe care o conduce a reușit o…

19 ore ago

Bulina neagră

Silviu R., din municipiul Deva Pentru că a fost trimis în judecată, după ce a…

19 ore ago

Protest AUR la Deva

Câteva sute de membri şi sim­pa­tizanţi ai Partidului Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR), filiala ju­de­ţeană…

19 ore ago

Vața de Jos: Investiții cât pentru 10 comune, la un loc

Magdalena Șerban Cu proiecte care însumate depă­șesc 27 de milioane de euro, bani câștigați prin…

19 ore ago