Categories: EvenimentFlash

Tentativă de spargere la apartamentul senatorului Nicula

Sorina Popa

Senatorul PSD Cosmin Nicula a avut parte, ieri, de o surpriză neplăcută. Asta, deoarece ziua în amiaza mare, un hoţ a încercat să pătrundă în apartamentul său din Deva, de pe strada Ciprian Porumbescu.

Nu a reuşit să spargă uşa

Senatorul şi familia sa au plecat ieri dimineaţă de acasă. În jurul orei 13, soţia parlamentarului a revenit la domiciliu, deoarece vroia să ia nişte lucruri şi să meargă împreună cu soţul şi cele două fete la casa care o construiesc. Când a vrut însă să deschidă uşa cu cheia, aceasta a rămas şocată, deoarece a văzut că cineva încercase să intre în casă. Soţia senatorului nu a reuşit să intre în apartament, uşa blocându-se după ce a fost forţată.
„Soţia m-a sunat că cineva tocmai încercase să intre în casă. Am venit repede şi apoi am chemat Poliţia. Nu ştiam dacă este cineva înăuntru, sau nu. Uşa se blocase şi nu am mai putut intra în apartament”, a declarat senatorul Cosmin Nicula.

Cu scara pompierilor

Poliţiştii criminalişti au sosit în scurt timp la faţa locului. Ei au luat amprente, iar pompierii chemaţi şi ei în ajutor au urcat cu scara până la etajul al treilea, unde este situat apartamentul familiei senatorului PSD. După pompierul care a avut sarcina să urce, a mers şi un poliţist, ca să intervină, în cazul în care hoţul sau hoţii s-ar fi aflat înăuntru. Vecinii au fost întrebaţi de oamenii legii, însă nimeni nu a auzit vreun zgomot suspect.
„Nu aveau ce să ia, de valoare, din apartament. Oricum, pentru orice eventualitate, voi monta un sistem de alarmă. Pericolul cel mai mare era ca fetele noastre să fie în casă şi hoţii să fi intrat peste ele”, a adăugat senatorul PSD Cosmin Nicula.
Poliţiştii vor preleva probele luate de la faţa locului, pentru a-l identifica pe cel (sau pe cei?) care a vrut să intre prin efracţie în locuinţa senatorului.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

15 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

15 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

15 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun zvonerii de serviciu că se anunță schimbări mari de tru­pe într-o instituție de la…

15 ore ago

Procurorul care l-a anchetat pe Traian Berbeceanu, achitat definitiv. Va încasa 1 milion de euro, salarii restante

Dosarul „Berbeceanu”, cu inculpați din structurile BCCO și DIICOT Alba Iulia, a ajuns la final…

16 ore ago

Daune mai mici, tot atâția ani de pușcărie

Sentință definitivă în cazul tână­rului Claudiu Nițariu (foto), judecat pentru omor. Magistrații Curții de Apel…

16 ore ago