Tenis de câmp. România va înfrunta Italia în play-off-ul Fed Cup

11 februarie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

În urma tragerii la sorţi efectuată ieri, România va înfrunta Italia în play-off-ul Fed Cup, în perioada 17-18 aprilie 2020, miza fiind menţinerea în eşalonul de elită.

Echipa care va câştiga duelul va juca în 2021 în barajul pentru accederea la Turneul Final, în timp ce învinsa va retrograda în Grupa I Europa / Africa şi nu va putea fi implicată în lupta pentru trofeu anul viitor.
România, a şasea naţiune extrasă din urna echipelor învinse în barajul Fed Cup de la finalul săptămânii trecute, a evitat cele mai tari adversare venite din grupele zonale. Tricolorele vor înfrunta Italia, ţară reprezentată, în prezent, în prima sută mondială la simplu – de Jasmine Paolini (94 WTA) şi Camila Giorgi (100 WTA). O altă veste bună pentru Segărceanu & Co este faptul că duelul se va juca în România. Italia conduce România, 2-1, la confruntările din Fed Cup (victorii cu 2-1 în 1975 şi 1997 pentru italience şi un 2-1 în 1978 pentru România, în Australia).
Celelalte partide sunt Polonia – Brazilia, Mexic – Marea Britanie, Serbia – Canada, Lituania – Asia sau Oceania, Japonia – Ucraina, Argentina – Kazahstan şi Olanda – Asia sau Oceania. (N. Gavrea)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Baschet. Echipa CN „Decebal“ Deva s-a impus la etapa judeţeană

Anul competiţional 2020 a debutat foarte bine pentru elevii de la CN „Decebal“ Deva, cei care până în prezent s-au...

Florentina Marincu-Iuşco participă la Cupa Balcanică Indoor

În cursul zilei de ieri a fost comunicat lotul cu care România va participe la finalul acestei săptămâni la o...

Examen de centură pentru karatiştii din Simeria

Clubul Sportiv CFR Simeria a organizat recent în sala de sport a Şcolii Generale “Sigismund Toduţă” din localitate examenul anual...

Închide