Categories: Sport

Tenis de câmp. Prima victorie pentru Simona Halep la Cincinnati

Jucătoarea română de tenis Simona Halep (foto) a obţinut prima sa victorie după o pauză de trei luni şi jumătate, 6-4, 3-6, 6-1 cu poloneza Magda Linette, în primul tur a turneului WTA 1.000 de la Cincin­nati (Ohio), dotat cu premii totale de 2.114.989 de dolari.
Simona Halep nu a mai câştigat un meci în circuitul WTA din 2 mai, când a învins-o în turul al doilea la Madrid pe chinezoaica Saisai Zheng, dar a pierdut apoi în optimi în faţa belgiencei Elise Mertens.
În turul al doilea la Roma, Simona Halep abandona la scorul de 6-1, 3-3, 0-30 în meciul cu germanca Angelique Kerber, din cauza unei accidentări la gamba stân­gă (ruptură musculară ) a revenit în circuit în turul al doilea la Montreal, unde a fost învinsă de americanca Danielle Collins
La Cincinnati, unde a pierdut trei finale (2015, 2017, 2018), Simona Halep (29 ani, 13 WTA) a avut nevoie de două ore şi zece minute pentru a trece de Magda Linette (29 ani, 44 WTA).A fost și un moment în care Simona a cerut timeout medical, din cauza unei accidentări la coapsa dreaptă, a primit îngrijiri şi s-a ales cu un bandaj la piciorul drept.
Simona Halep a încheiat meciul cu 11 aşi, o performanţă rarisimă pentru ea, a făcut 3 duble greşeli și și-a asigurat un cec de 15.330 de dolari şi 60 de punc­te WTA. În turul secund o va întâlni pe americanca Jessica Pegula care a învins-o pe italianaca Camila Giorgi(care vine după ce a cucerit titlul la Montreal) în două seturi, 6-2,6-2.

 

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

o zi ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

o zi ago