Tenis de câmp. Meciul din Fed Cup România-Italia se amână

Federaţia Internaţională de Tenis a decis amânarea tuturor meciurilor din Fed Cup, dar şi a turneului final din 14-19 aprilie, de la Budapesta, din cauza epidemiei de coronavirus.

Astfel, şi întâlnirea dintre România şi Italia, programată pe 17 şi 18 aprilie 2020 la Cluj, din play-off-ul Fed Cup a fost amânată! Decizia a fost anunţată de David Haggerty, preşedintele ITF, printr-o scrisoare trimisă către federaţii. Este a doua competiţie majorată anulată din cauza epidemiei de coronavirus, după turneul de la Indian Wells. Meciurile din play-off şi turneul final vor fi reprogramate pentru alte perioade, tot în 2020, după ce situaţia din Europa se va mai calma.
Chiar dacă nu s-ar fi anulat competiţia, meciul dintre România şi Italia era în pericol să nu se joace pentru că italienii au închis graniţele ţării şi nimeni nu poate pleca. În plus, în România sunt interzise evenimentele cu peste 100 de spectatori, iar duelul s-ar fi jucat cu porţile închise.
România a mai trecut printr-o anulare, echipa de Cupa Davis urma să întâlnească săptămâna trecută la Piatra-Neamţ formaţia similară a Chinei. Din cauza carantinei impuse în ţara din Asia, oficialii chinezi au anunţat că nu se vor mai prezenta şi astfel, România merge mai departe fără să fi jucat vreun meci. (N. Gavrea)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Gimnastică. Cupa mondială la Baku

Marian Drăgulescu (foto), singurul gimnast român calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, concurează la finalul acestei săptămâni la...

Fotbal. FRF suspendă toate competiţiile din România!

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că a decis suspendarea tuturor competiţiilor fotbalistice până pe 31 martie, inclusiv meciurile din...

Municipiul Deva nu se închide!

Nu există nici un motiv şi nici o situaţie care să determine „închiderea“ oraşului Deva – a precizat astăzi prefectul

Închide