TENIS DE CÂMP. Calificările la Australian Open 2021 se joacă la… Dubai

15 decembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Partidele de calificare pentru Openul de tenis al Australiei 2021 ar urma să aibă loc la Dubai, începând cu data de 8 ianuarie, în timp ce turneul de Mare Şlem ar putea fi reprogramat în perioada 8–21 februarie, este o variantă avansată şi studiată de mai multe zile, aflată în faza de concretizare.
În timp ce reprezentanţii tenisului mondial sunt în aşteptarea oficializării de către forurile competente a organizării turneului de Mare Şlem, care ar urma să fie reprogramat în perioada 8–21 februarie, conform ultimelor date, calificările ar urma să aibă loc anterior în oraşul din Emiratele Arabe Unite.
Obiectivul este să se evite sosirile dis­persate pe teritoriul australian, reducerea densităţii populaţiei în “bula” de la Mel­bourne, permiţând jucătorilor calificaţi să se deplaseze în statul Victoria în jurul datei de 15 ianuarie şi să respecte cele 14 zile de izolare impuse, înainte de a debuta pe tabloul principal.
Recent, ministrul Sportului din statul Victoria, Martin Pakula, a afirmat că Openul Australiei, primul turneu de Mare Şlem al anului viitor, prevăzut în perioada 18–31 ianuarie, va fi “cel mai probabil’ amânat cu o săptămână sau două, în condiţiile în care discuţiile între factorii responsabili privind măsurile sanitare care urmează să fie adoptate sunt în plină desfăşurare.
ATP ar putea deschide sezonul pe 4 ia­nua­rie, cu turneul de la Delray Beach (Flo­rida), programat în mod obişnuit la jumă­tatea lunii februarie.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
FUTSAL. Autobergamo Deva a pierdut derby-ul cu United Galaţi

În ultimul meci oficial de fotbal în sală, din acest sezon, Autobergamo Deva a pierdut în deplasare derby-ul primei ligi...

Apel respins în dosarul copilului ucis de un tub de oxigen

Recipientul a fost manevrat greşit de un individ şi a provocat moartea unui copilaş de numai şase ani. Cel vinovat...

Beat criţă, cu permisul suspendat, a provocat un accident

Din fericire nimeni nu a fost rănit în urma evenimentului rutier provocat de individul care nu avea voie să conducă...

Închide