Categories: Actualitate

Tânărul care a jefuit chioşcul închisorii nu va fi eliberat

Maximilian Gânju

Alexandru Flavius Mucerniuc va rămâne după gratii, contestaţia sa la executarea celor trei ani şi jumătate de închisoare pentru că a jefuit alimentara penitenciarului a fost respinsă de judecătorii din Deva.
Tânărul a încercat în repetate rânduri să scape din celula penitenciarului din Aiud, unde-şi ispăşeşte condamnarea. Cererile sale au fost sortite eşecului atât la instanţele de fond, cât şi la Tribunalul Alba, iar dacă a văzut că nu are şanse să fie eliberat înainte de termen, şi-a jucat ultima carte. Alexandru Falvius Mucerniuc a contestat executarea sentinţei, dar nici aşa nu a avut mai mult succes, demersul său fiind respins zilele trecute de magistraţii Judecătoriei Deva.
Tânărul a mai fost închis pentru furturi şi a ajuns „celebru” după ce a dat o spargere chiar în penitenciar şi a reuşit să înşele vigilenţa gardienilor. De sub nasul lor a furat cafea, alimente şi ţigări, ziua în amiaza mare şi s-a folosit de o simplă forfecuţă cu care a spart toate încuietorile chioşcului din penitenciar. Ca să nu fie prins în celulă cu alimentele şi ţigările furate, le-a ascuns în coşurile de gunoi ale închisorii. Cazierul tânărului este extrem de bogat, dar pentru multe fapte a scăpat de temniţă, fiindcă era minor. Alexandru Mucerniuc nu s-a folosit niciodată de violenţă pentru a fura şi şi-a folosit inteligenţa. A reuşit să păgubească zeci de persoane din mai multe localităţi ale ţării. Cea mai eficientă metodă era de a se îmbrăca în domnişoară, îşi asorta o poşetă galbenă şi bătea la uşa păgubitului, iar într-un moment de neatenţie îl „curăţa” de toate bunurile de valoare.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

7 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

7 ore ago