Categories: Actualitate

Tânără drogată, violată și jefuită la o întâlnire amoroasă

Ceea ce credea că va fi o seară ro­mantică s-a transformat într-un ade­vărat calvar pentru o tânără din Țara Hațegului. Aceasta administrează un local împreună cu o rudă și-l avusese angajat pe agresorul sexual încă de când acesta era adolescent.
Tânăra l-a protejat și-l plăcea, astfel că după ce agresorul a făcut 18 ani a avut mai multe discuții cu el cu tentă amoroasă. În cele din urmă, victima a convenit cu individul în vârstă de 22 de ani, din Hunedoara, să se întâlnească într-un cadru intim. Pentru că fata era angajată într-o relație amoroasă i-a cerut protejatului ei să păstreze dis­creția, dar individul avea un alt plan. Înainte de a pleca de acasă, bărbatul a luat din medicamentele bunicii sale, una sau două tablete de somn res­pec­tiv de Bromazepimium (medicament din categoria benzodiazepinelor) pe care să le administreze persoanei vă­tă­mate ca şi o răzbunare pe aceasta”, se arată în rechizitoriul procurorilor. Tâ­nărul i-a strecurat în pahar o pastilă iar victima a sesizat un gust amar, însă singură şi-a înşelat vigilenţa apreciind că schimbarea gustului se datorează faptului că a mâncat ciocolată. Ba chiar l-a întrebat pe agresorul sexual dacă nu cumva i-a pus ceva în vin.

A căzut inconștientă
„La scurt timp persoana vătămată a avut stări de ameţeală, de greaţă, sen­zaţie de vomă, situaţie în care incul­pa­tul s-a oferit să-i facă un masaj că-i tre­ce, solicitându-i victimei care era îm­brăcată cu pantaloni scurţi de pijama şi un tricou să se întindă în pat. Fata s-a întins pe pat şi din acest moment nu a mai știut ce se întâmplă cu ea. Bărbatul a dezbrăcat-o şi a violat-o. Totdată, i-a furat de la gât un lanţ din aur cu cru­ciuliţă de circa 47 de grame, telefonul mobil și suma de 10.000 de lei. Apoi, din autoturismul fetei a mai furat 7.400 lei, bani destinaţi cumpărăturilor pen­tru aprovizionarea restaurantului.

Interceptat telefonic de anchetatori
A doua zi fata a realizat ce s-a în­tâm­plat și a constatat că a fost jefuită, ca mai apoi să afle că a fost și abuzată sexual. L-a sunat pe individ să-l aver­tizeze să-i aducă înapoi banii, dar aces­ta, cu viclenie, i-a sugerat că după ce au consumat intimităţi fiind marcată de alcool, după plecarea sa o altă per­soană ar fi pătruns în dormitor şi i-ar fi sustras banii şi bunurile. Anchetatorii aveau să descopere că individul se des­tăinuia inclusiv bunicii lui imediat după ce a fost arestat, iar femeia îi dă­dea sfaturi despre ce ar trebui să spună în fața anchetatorilor. În ciuda încer­că­rilor de a convinge de nevinovăția sa, pro­bele au demonstrat că a comis toate faptele de care a fost acuzat. Agre­sorul a fost judecat și condamnat la 3 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată. Instan­ța din Hunedoara l-a mai condamnat și pentru viol la pedeapsa de 4 ani în­chi­soare, dar și la 1 an închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de influenţarea declaraţiilor. Tânărul de 22 de ani va sta după gratii 5 ani şi 4 luni și va trebui să achite daune morale de 20.000 de euro, dacă soluția instanței din cadrul Judecătoriei Hunedoara va rămâne de­finitivă. (M.Gânju).

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Am trăit s-o vedem și pe asta! Cârcotașii din regiunea cu lăm­pașe a județului nostru…

17 ore ago

Bulina albă

Cristian Ionică, manager SC Apa Serv Valea Jiului Pentru că a răspuns solicitărilor unităților de…

17 ore ago

Bulina neagră

Florin M. din Petrila Pentru că a fost trimis în judecată pentru violarea unei minore…

17 ore ago

România asistaților social. Mii de beneficiari de ajutoare sociale refuză să muncească, chiar cu riscul de a le pierde

Conform datelor furnizate pentru „Adevărul” de către Ministerul Muncii, în România erau, marți, 23 aprilie,…

17 ore ago

Și-a băgat vecinul în spital, dar nu răspunde pentru faptă

Un bărbat din municipiul Deva a scăpat de răspunderea penală, dar și de plata unor…

17 ore ago

O relație interzisă s-a transformat într-un coșmar

Hunedoreanca a crezut că și-a găsit iubirea deși era căsătorită. La fel și cel cu…

17 ore ago