Tânăr nevinovat decedat într-un cumplit accident

Ca un laş, cel care a condus autoturismul şi a provocat accidentul, a încercat să dea vina pe tânărul care a murit. Poliţiştii au mai des­co­perit că şoferul laş, un tânăr de 29 de ani, era băut.
Tragedia în urma căreia tânărul de 25 de ani, din Deva, şi-a pierdut viaţa a avut loc, mier­curi seara, pe şoseaua dintre Deva şi Hunedoara, în apropiere de Peştişu Mare. ”Din primele cercetări se pare că un con­du­că­tor auto a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu autoturismul în afara părţii carosabile, după ce a lovit un copac. Din păcate, pasagerul a fost extras din maşină decedat, în timp ce conducătorul auto, un tânăr de 29 de ani, din Deva, a fost des­car­ce­rat conştient. Conducătorul auto a negat ca ar fi condus autoturismul, afirmând că cel decedat ar fi fost la volan. Conducătorul auto a prezentat o concentraţie de 0,51 mg/l în aerul expirat”, a informat IPJ Hunedoara.
Echipajele de prim-ajutor ajunse la locul acci­dentului nu au mai putut face nimic pentru tânărul aflat pe locul din dreapta, după ce au constatat că suferise leziuni gra­ve în special în zona capului. Paramedicii au încercat să-l resusciteze timp de aproximativ 45 de minute, însă efortul lor a fost în zadar iar medicul SAJ a fost nevoit să declare de­cesul. Şoferul a fost dus la UPU Deva şi nu prezenta nici o leziune evidentă la o prima exa­minare. Acesta este cercetat penal pentru ucidere din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare