Tâlharul din Vulcan a fost trimis în judecată

Recidivistul a urmărit o tânără şi a atacat-o într-o scară de bloc. Individul a imobilizat-o, dar pentru că fata a strigat după ajutor, a lovit-o şi apoi a fugit cu ghiozdanul tinerei.
Procurorii Parchetului de pe lângă Ju­decătoria Petroşani au finalizat dosarul de cercetare penală deschis pe numele indi­vi­dului de 33 de ani, din Vulcan, condamnat până acum pentru mai multe tâlhării. Ovidiu Griga este acuzat de tâlhărie calificată. Conform anchetatorilor, individul a comis fapta la scurt timp după ce scăpase din puşcărie. Executase tot o pedeapsă primită pentru tâlhărie. Griga ţintea doar femei pe care le urmărea şi apoi le tâlhărea.
În anul 2018 a făcut două victime în Lupeni. Recidivistul a fost liberat condi­ţio­nat în ultimele zile ale lunii noiembrie 2020. De această dată a fost prins de către poli­ţişti după ce au vizionat imaginile de la sis­temul de supraveghere al muni­ci­piului. L-au văzut pe recidivist cum îşi aş­teaptă şi apoi urmăreşte victima, iar odată prins a re­cunoscut. De altfel, poliţiştii au găsit asupra lui şi bunurile furate de la tânără. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare