Tâlharul care a jefuit o prostituată rămâne după gratii

Maximilian Gânju

Bărbatul din Galaţi, care se aciuase în Deva, acuzat că a bătut şi jefuit o prostituată, va sta încă 30 de zile după gratii, după ce Judecătoria Deva i-a prelungit mandatul de arestare preventivă.
Liviu Sandu, de 28 de ani, a fost arestat şi trimis în judecată pentru tâlhărie calificată, iar decizia de prelungire a mandatului de arestare preventivă a magistraţilor deveni putea fi contestată. Bărbatul n-a mai făcut acest lucru şi nici nu a mai cerut să-i fie aplicată o măsură preventivă mai uşoară.
Fapta de care este acuzat gălăţeanul a avut loc în luna septembrie, în municipiul Deva. Anchetatorii spun că Liviu Sandu a acostat o femeie care practică prostituţia la intersecţia străzilor Calea Zarandului cu Dorobanţilor, din reşedinţa judeţului, şi i-a cerut să îl însoţească într-o clădire dezafectată, pentru a întreţine raporturi sexuale. Pe drum, profitând de faptul că era miezul nopţii, individul a bătut-o pe femeie şi i-a luat poşeta în care avea 230 de lei, dar şi telefonul mobil. Primul termen de judecată în acest dosar a fost stabilit de magistraţii din Deva pentru data de 20 noiembrie a.c.

Un gând despre „Tâlharul care a jefuit o prostituată rămâne după gratii”

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.