Tâlhărit în scara blocului

Aproape că nu trece săptămână ca în Valea Jiului să nu fie înregistrat un caz de tâlhărie, iar autorii să fie adolescenţi. Toţi acţionează după un scenariu asemănător.

De această dată un bărbat din Vulcan a căzut victimă, fiind atacat în scara blocului. Suspecţii au profitat de ora târzie şi de faptul că victima băuse câteva pahare. L-au urmărit şi l-au atacat în scara blocului. ”Poliţiştii vulcăneni au fost sesizaţi de către un bărbat din localitate că, în jurul orei 00:30, în timp ce se deplasa spre domiciliu, după ce a consumat băuturi alcoolice, pe casa scării unde locuieşte a fost abordat de doi tineri, unul dintre aceştia lovindu-l cu pumnul în faţă, iar celălalt, după ce a căzut, i-a luat, din buzunar, un telefon mobil”, potrivit IPJ Hunedoara.
Poliţiştii au reuşit să dea de urma tâlharilor în scurt timp şi să recupereze telefonul furat. Anchetatorii au stabilit că autorii sunt doi tineri din localitate, unul în vârstă de 18 ani şi un minor de 16 ani. Suspecţii sunt cercetaţi acum pentru tâlhărie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Sechestrată şi bătută de propriul tată

O tânără de 20 de ani, din Ţara Haţegului, a cerut ajutor poliţiştilor după ce a fost bătută şi sechestrată...

Accident grav provocat de un şofer băut

Un bărbat din Petroşani, de 61 de ani, care conducea un autoturism Dacia Logan, a intrat într-o depăşire, a ajuns...

Strivit de o placă de marmură

Un muncitor a fost rănit grav după ce o placă de marmură s-a prăvălit peste el. La câteva ore distanţă,...

Închide