Tâlhărie comisă de trei copii

Luni, în jurul orei 11:20, Poliţia municipiului Hunedoara a fost sesizată de către o femeie din oraş că soţul ei, în vârstă de 68 de ani, a fost agresat de trei tineri, în timp ce se deplasa de la domiciliu spre sediul unei unităţi bancare din localitate şi i-au fost sustraşi 40 de lei.

Poliţiştii care s-a deplasat la faţa locului pentru efectuarea de cercetări au stabilit faptul că persoana vătămată, om cu probleme medicale, a fost abordată de un minor care i-a cerut bani, iar în momentul în care l-a refuzat, acesta l-a lovit cu pumnul în faţă. În urma loviturii, hunedoreanul a căzut, moment în care minorul a fugit, iar alţi doi minori, sub pretextul că îl ajută să se ridice, i-au sustras din buzunarul gecii 40 de lei.
În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Hunedoara au identificat prezumtivii autori ai infracţiunii de tâlhărie reclamate. Aceştia sunt trei minori din municipiul Hunedoara, unul în vârstă de 14 ani şi doi nejustiţiabili, ambii în vârstă de 12 ani.
Faţă de adolescentul în vârstă de 14 ani, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, acesta fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Hunedoara. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a minorilor. (M. Crivăţ)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.