Categories: Actualitate

Tăcere în dosarul poliţistului Sucilă

Maximilian Gânju

Audierea ofiţerului de poliţie din Vulcan, Adrian Sucilă (foto), judecat pentru act sexual cu un minor, corupere sexuală şi furt nu s-a mai făcut şi în faţa judecătorului de la Petroşani, pentru că poliţistul a invocat dreptul de a nu declara nimic.
La termenul de ieri, apărătorul poliţistului acuzat că a întreţinut raporturi sexuale cu un minor, corupere sexuală şi furt a amintit încă o dată faptul că instanţa din Valea Jiului nu are competenţă să judece acest dosar, dat fiind faptul că la momentul producerii aşa-ziselor fapte, Adrian Sucilă era ofiţer judiciarist. Poliţistul a cerut în luna iunie 2013, recuzarea judecătorului la care a fost repartizat dosarul, pe motiv că nu este imparţial. Mai exact, judecătorul de caz, cel care a preluat dosarul după ce fostul magistrat care-l judeca s-a pensionat, a anulat mai multe cereri formulate de poliţist, admise iniţial de instanţă. Acest lucru l-a determinat pe poliţist prin intermediul apărătorului său, să ceară înlocuirea, cerere care i-a fost respinsă însă ca nefondată. Ieri, la reluarea judecării dosarului, preşedintele de şedinţă a urmărit audierea poliţistului, cât şi a Mihaelei Stoica, acuzată în acelaşi dosar de complicitate. Nu s-a reuşit acest lucru, dat fiind faptul că amândoi au cerut să nu declare nimic. Cel puţin, pentru moment, a explicat apărătorul lui Adrian Sucilă. Tot la termenul de ieri, judecătorul a admis mai mulţi martori care ar trebui să arate că între poliţist şi victimă este o relaţie de amiciţie şi nicidecum ceea ce au susţinut procurorii de caz. Magistraţii au stabilit un nou termen de judecată pentru data de 7 octombrie a.c.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Grupul de companii PPC din România a demarat recent prima sa campanie de imagine, marcând…

o oră ago

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

18 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

18 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

18 ore ago