Categories: Sport

Surpriză fără efect, goluri multe cu valoare

Ciprian Marinuţ

City Taxi, ocupanta locului doi în Liga B, a dat lovitura în derbiul cu lidera, Roşu, câştigând clar cu 5-1, dar performanţa a rămas fără efect în clasament, ambele echipe menţinându-şi locurile avute înaintea duelului direct. În schimb, în Liga C, Inter Călan a urcat pe primul loc graţie victoriei cu scorul campionatului, 23-3, obţinute în meciul cu ultima clasată, Profi Football Team.

Scor mincinos
Derbiul Ligii B dintre City Taxi şi Roşu a fost mult mai echilibrat decât o arată scorul final de 5-1. Taximetriştii au condus cu 1-0, dar lidera a egalat cu o reacţie promptă. La 1-1, jocul a fost unul pe contre cu mari ratări de ambele, dar pragmatismul celor de la City şi-a spus cuvântul. Jucătorii echipei de pe locul doi au marcat de două ori, în vreme ce adversarii lor au avut o bară şi au ratat o lovitură de penalitate, pentru cumul de faulturi, astfel că la pauză era 3-1. Lidera Roşu a forţat egalarea în repriza secundă, atacând furibund, iar riscurile asumate s-au plătit. City s-a apărat ermetic şi a dat de două ori lovitura pe contraatac, scorul final de 5-1 fiind departe de realitatea din teren.

Departajare la golaveraj
În Liga C, prim-planul este ţinut de duelul de la distanţă dintre primele două clasate, Diavolii Roşii şi Inter Călan. După ce etapa trecută Diavolii au făcut instrucţie cu Profi Football Team şi au câştigat cu scorul de 21-0, în runda din weekend, Inter Călan s-a distrat cu aceeaşi echipă şi s-a impus cu 23-3, revenind pe prima poziţie a clasamentului. Dintre meciurile Ligii C am mai remarcat duelul dintre Progresul United şi Golden Team, încheiat cu scorul de 6-5, după ce învinşii conduseseră cu 3-1. Merită remarcată şi a doua victorie din campionat obţinută de gruparea Pera II BMW, scor 7-4 cu Butoiaşele Atomice, în urma căreia trupa lui Ovidiu Ioiescu a urcat pe locul cinci.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

11 ore ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

11 ore ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

11 ore ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

11 ore ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

11 ore ago