Categories: EvenimentFlash

Supermarketul Maxxa, cuprins de flăcări

Carmen Cosman

Două ore s-au chinuit pompierii să stingă un incendiu izbucnit, ieri noapte, la supermarket-ul Maxxa din Deva, iar alte trei ore au supravegheat locul.
În jurul orei 2.30 a nopţii de joi spre vineri, pompierii din Deva au fost solicitaţi să intervină la un incendiu izbucnit în centrul comercial Maxxa, situat pe strada Mihai Eminescu din Deva. În doar câteva minute, patru echipaje de pompieri şi o echipă de paramedici au ajuns la locul incendiului, cu două autospeciale cu apă şi spumă, o autoscară mecanică, o autospecială de descarcerare grea şi o ambulanţă. Când au ajuns acolo, pompierii au constatat că întreg spaţiul comercial era inundat cu fum, incendiul manifestându-se la parter cu posibilitatea de propagare la întreg complexul.
„Incendiul a pornit, se pare, într-un spaţiu comercial, cu o suprafaţă de aproximativ 150 metri pătraţi, situat la parter, în care se comercializau mărfuri industriale”, a precizat Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara.
După scoaterea de sub tensiune a cablurilor electrice pompierii au lichidat incendiul în aproximativ două ore, dar alte trei ore, pompierii au supravegheat complexul, pentru a evita reizbucnirea incendiului. Au ars mărfurile industriale aflate în spaţiul incendiat şi s-au degradat din cauza fumului şi temperaturilor ridicate, finisajele interioare. De asemenea, s-au degradat elementele de compartimentare din rigips aflate în vecinătatea spaţiului unde s-a manifestat incendiul. Din fericire, nici o persoană nu a fost intoxicată.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

ANUNŢ VÂNZARE

Societate comercială vinde piatră (andezit) brută și concasată (sort 0-31,5mm; 0-63 mm; etc.) pentru construcții…

3 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Ăsta revine din pa­tru în patru ani mai ceva ca boala. Este vor­ba de un…

3 ore ago

Bulina albă

Dr. Iulia Roșu, medic specialist pneumolog în cadrul Sanatoriului de Pneumoftiziologie Geoagiu Pentru că s-a…

4 ore ago

Bulina neagră

Albert V. din Petroșani Pentru că a fost trimis în judecată pentru infracțiunea de furt,…

4 ore ago

Au furat la greu, iar acum plătesc! Percheziţii și suspecți reținuți!

Cinci bărbaţi au fost reţinuţi de poliţiştii Ser­viciului de Investigaţii Criminale Hunedoara, fiind acuzaţi de…

4 ore ago

Escrocheria „Călugărița” face ravagii în conturile românilor. Infractorii au găsit o nouă metodă de a obține venituri consistente

Inventivitatea infractorilor pare să nu cunoască limite, aceștia punând mereu la cale noi metode prin…

4 ore ago