Sunt desemnaţi judecătorii pentru Biroul Electoral Judeţean

Pentru că în trei comune hunedorene vor avea loc alegeri locale parţiale, astăzi, 25 mai 2021, are loc tragerea la sorţi pentru de­semnarea judecătorilor în Biroul Electoral Ju­deţean. Alegerile locale parţiale se orga­nizează în 27 iunie.
În judeţul Hunedoara se vor organiza ale­geri în comunele Burjuc, Romos şi Sarmi­ze­getusa, după ce primarii celor trei unităţi administratic teritoriale au decedat.
„Preşedintele Tribunalului Hunedoara aduce la cunoştinţă publică faptul că în data de 25 MAI 2021, ora 11:00, în şedinţă pu­blică, la noul sediu al Tribunalului Hune­doa­ra situat în Deva, Calea Zarandului, nr. 73 (fosta Strada Dorobanţilor, nr. 34), judeţul Hunedoara – Sala de judecată nr. 121 (par­ter), se va efectua tragerea la sorţi pentru desemnarea judecătorilor în Biroul Electoral Judeţean, în conformitate cu prevederile: art. 10 alin. (2), art. 33 alin. (1) şi art. 38 alin. (2) din Legea nr. 115/2015, cu modificările şi completările ulterioare şi pct. 3 din Anexa la H.G. nr.555/2021 pentru aprobarea calen­da­rului acţiunilor din cuprinsul perioadei elec­torale a alegerilor locale parţiale din data de 27 iunie 2021”, a transmis Tri­bunalul Hunedoara. (A.Năstase)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare în…

6 minute ago