Categories: ActualitateFlash

Studenta criminală, eliberată! Complicele ei, tot după gratii

Adriana Năstase

„Studenta criminală” a fost eliberată! Ju­de­cătorii au considerat că femeia, Carmen Șatran (foto dreapta), a făcut destulă pușcărie, din condamnarea de 19 ani și 8 luni, așa că au dispus ca aceasta să fie eliberată condiţionat.

Tot în pușcărie
„Admite propunerea formulată de co­misia de liberare condiţionată din cadrul Penitenciarului Gherla şi, în consecinţă: 1. Dispune liberarea condiţionată a persoanei private de libertate Șatran Carmen, con­dam­nată la pedeapsa de 19 ani 8 luni în­chi­soare prin sentinţa penală nr. 144/2014 a Tribunalului Arad, pe data rămânerii defi­ni­tive a sentinţei”, este decizia magistraților.
Complicele acesteia, Sergiu Florea (foto stânga), se află încă după gratii. El s-a că­sătorit între timp, cu o tânără pe care a cunoscut-o pe Internet. A fost mutat de la Pe­nitenciarul Bârcea-Deva la Bistrița, pen­tru a fi mai aproape de soția sa.
Au tranșat cadavrul
În 2009, înainte de crima din camera 50 a căminului de la Medicină, a fost povestea de dragoste dintre Carmen Bejan (n.r.-pe atunci) şi Raul Florea. Vacanţa de vară din 2009 i-a găsit pe Sergiu Florea (originar din judeţul Hunedoara) şi pe Carmen Bejan (din Ineu, judeţul Arad), în Timişoara pentru se­siunea de restanţe. Iubiţi la vremea respec­tivă, Sergiu Florea şi Carmen Bejan, ambii în anul întâi, au închiriat o cameră de cămin pentru a locui pe perioada restanţelor. Pentru a face rost de bani să îşi plătească examenele, cei doi au hotărât ca fata să „se vândă” unui rom bogat din Timişoara, cu­nos­cut pentru pasiunea pentru femei. Astfel, Trifu Schroth a fost ademenit în camera de cămin unde urma să întreţină relaţii sexuale contracost cu Carmen Bejan. Cel mai probabil din cauza unor neînţelegeri privind banii, între Carmen Bejan şi Trifu Schroth, aflaţi singuri în camera de cămin, au intervenit neînţelegeri. În altercaţie a inter­venit şi Sergiu Florea, iar cei doi l-au bătut şi l-au înjunghiat pe bărbat. Tinerii au luat cadavrul, l-au pus într-un dulap şi au plecat la un supermarket de la marginea oraşului să cumpere saci din plastic şi un geamantan în care să pună cadavrul pe care ulterior l-au tranşat.
Toată grozăvia s-a pe­tre­cut în camera de cămin. Planul tinerilor a fost să pună cadavrul victimei în propria maşină şi să o incendieze. În jurul orei patru dimineaţa au ieşit din camera de cămin cu geamantanul în care se afla cadavrul tranşat al victimei. Urmele de sânge lăsate pe hol i-au trezit suspiciuni portarului de la cămin, care a anunţat Poliţia şi a fost des­coperită crima. Cu Poliţia pe urme, Carmen Bejan a rătăcit prin parcuri, iar a doua zi s-a predat. Sergiu Florea s-a refugiat într-un apar­tament din Calea Şagului. Când poli­ţiştii au intrat în locuinţă, tânărul s-a refugiat în baie, unde a încercat să se sinucidă, tăindu-şi venele de la mâini. Medicii de pe am­bulanţa sosită la faţa locului i-au salvat, însă, viaţa tânărului. La proces, tinerii au în­cercat să dea vina unul pe altul.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că o duduie e pe făraș, după ce nu a ascultat ordinele…

3 ore ago

Bulina albă

Gelu Ovidiu Tirian, decanul Facultății de Inginerie Hunedoara Pentru că aproape toți absolvenții acestei facultăți…

3 ore ago

Bulina neagră

Septimiu T., din municipiul Deva Pentru că a fost condamnat la închisoare cu suspendare, după…

3 ore ago

Peste 80% dintre absolvenţii Facultăţii de Inginerie şi-au găsit un loc de muncă în specialitate

Peste 80 la sută dintre absolvenţii Fa­cultăţii de Inginerie Hunedoara (FIH), din cadrul Universităţii Politehnica…

3 ore ago

„Spartanii” de la Hunedoara au făcut victime colaterale

Patru hunedoreni au fost deja con­damnați în dosarul „revoltei din Hunedoara”, când mai mulți locuitori…

3 ore ago

Enervat de colegul de celulă, un deținut din Hunedoara a fost la un pas de crimă

Și-a băgat în comă camaradul de detenție după ce l-a lovit cu un tele­vizor în…

3 ore ago