Strategii politice tocmite într-o bază militară: PSD se reuneşte în Arsenal Park

Volodia Macovei

Cum tot se simt adieri de război dinspre vecinii ruşi şi ucrainieni şi nici în clasa politică românească nu e mai linişte, social-democraţii au luat decizia radicală de a organiza şedinţa extinsă a Comitetului Executiv Naţional al PSD într-o locaţie „militarizată”: Arsenal Park din Orăştie.
Ascunşi între arme şi muniţii, tancuri şi tunuri, social-democraţii se întâlnesc în parcul cu tematică militară de la Orăştie pentru a stabili reperele strategiei care va fi folosită în campania electorală din toamna acestui an, pentru alegerile prezidenţiale.
Alegerea locaţiei – Arsenal Park Orăştie – pare să aibă legătură cu preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, care a petrecut aici, cu familia şi amicii, Crăciunul şi revelionul trecut. Şedinţa extinsă a Comitetului Executiv Naţional al Partidului Social Democrat va avea loc în data de 30 iunie 2014. La ea vor participa preşedinţii de organizaţii judeţene, preşedinţi de consilii judeţene, parlamentari PSD şi alţi lideri de la centru şi din teritoriu. Pe lângă discutarea strategiei electorale pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie, social-democraţii vor bate în cuie şi Regulamentul de organizare a alegerilor interne din partid pentru desemnarea candidatului PSD la funcţia de preşedinte al României.
În fapt, marea şedinţă care se va desfăşura la Arsenal Park, la Orăştie, reprezintă şi o întrunire pregătitoare în vederea reunirii, în data de 1 august 2014, în şedinţa Consiliului Naţional al PSD, şedinţă ce va pregăti Congresul PSD care va avea loc la începutul lunii septembrie.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

o zi ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

o zi ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

o zi ago